Κυριακή 6 Οκτώβριος 2024, 9:29
People

Η Billie Eilish συνεργάζεται με την Google για να κατευθύνει τους fans της κατά τη διάρκεια της περιοδείας της

Η Billie Eilish ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο ως μία από τις πιο περιβαλλοντικά σκεπτόμενες καλλιτέχνιδες στη μουσική, μέσω μιας νέας συνεργασίας με το Google Maps.

Στο πλαίσιο της περιοδείας της *Hit Me Hard and Soft*, η οποία ξεκινά στις 29 Σεπτεμβρίου στην Πόλη του Κεμπέκ, οι θαυμαστές μπορούν να χρησιμοποιούν το Google Maps για να βρουν φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές μεταφοράς και φυτικής διατροφής σε πολλές από τις πόλεις όπου η παγκόσμια περιοδεία των 43 πόλεων θα σταματήσει.

Μέσω του Maps, η Eilish θα προσφέρει συμβουλές για θαυμαστές που αναζητούν βιώσιμες επιλογές μετακίνησης, όπως διαδρομές με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, περπάτημα, κοινή χρήση ποδηλάτων και δημόσια συγκοινωνία. Σε κάθε πόλη, το Google Maps θα προτείνει διαδρομές με τα πόδια ή με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, εφόσον είναι τόσο βολικές και γρήγορες όσο και η οδήγηση.

Η Eilish θα δώσει επίσης προτάσεις για το πού μπορούν οι θαυμαστές να απολαύσουν φυτική διατροφή στην Ατλάντα, στη Βαλτιμόρη, στο Σικάγο, στο Ντιτρόιτ, στο Λος Άντζελες, στη Μινεάπολη, στο Νάσβιλ, στη Νέα Υόρκη, στη Φιλαδέλφεια και στην Ουάσιγκτον. Οι θαυμαστές μπορούν απλά να αναζητήσουν μία από αυτές τις πόλεις της περιοδείας στο Maps και να κατεβούν για να βρουν τις προτάσεις της Eilish.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα σας δω όλους στις συναυλίες μου τους επόμενους μήνες, και που θα δουλέψουμε μαζί για να μειώσουμε το συλλογικό μας αποτύπωμα σε ό,τι αφορά τη μεταφορά και τη διατροφή μας», δηλώνει η Eilish σε ανακοίνωσή της. «Κάθε δράση μετράει, όσο μεγάλη ή μικρή κι αν είναι, και μαζί μπορούμε πραγματικά να αρχίσουμε να θεραπεύουμε τον όμορφο πλανήτη μας. Χάρη στο Google Maps, όλοι θα έχουν εύκολη πρόσβαση σε πόρους που θα σας βοηθήσουν να κάνετε εξαιρετικές βιώσιμες επιλογές όταν έρχεστε στις συναυλίες μου. Σας ευχαριστώ που νοιάζεστε. Τα λέμε σύντομα!»

Σε συνέντευξη στο Billboard νωρίτερα φέτος, η Eilish και η μητέρα της, Maggie Baird, ιδρύτρια του Support + Feed, που προωθεί την πρόσβαση σε φυτική διατροφή, μίλησαν για την ενσωμάτωση των μέτρων βιωσιμότητας στην καριέρα της Eilish.

«Είναι ένας ατελείωτος αγώνας», δήλωσε η Eilish. «Όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι σχεδόν αδύνατο να εξαναγκάσεις κάποιον να ενδιαφερθεί. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να εκφράσεις και να εξηγήσεις τις πεποιθήσεις σου, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν την σοβαρότητα της κλιματικής κρίσης. Και αν το καταλαβαίνουν, σκέφτονται, “Λοιπόν, ποιο είναι το νόημα; Όλοι θα πεθάνουμε ούτως ή άλλως.” Πίστεψέ με, έτσι νιώθω κι εγώ μερικές φορές. Αλλά το “ποιο είναι το νόημα” μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα: “Ποιο είναι το νόημα; Μπορώ να κάνω ό,τι θέλω. Ούτως ή άλλως όλοι θα πεθάνουμε.” Ή, “Ποιο είναι το νόημα; Καλύτερα να κάνω το σωστό όσο είμαι εδώ.” Αυτή είναι η δική μου άποψη».

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News