Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 21:29
Ελληνική Μουσική

Ο Γιάννης Κότσιρας είναι ο ερμηνευτής του τραγουδιού για τη σειρά «Ο Τιμωρός»

«Ο Τιμωρός» έρχεται με τα μάτια του ανθρώπου και την εκδικητικότητα του λύκου.

Ο Γιάννης Κότσιρας ντύνει με τη φωνή του το «Ξέρω Τι Σκέφτεσαι», το τραγούδι τίτλων της πολυαναμενόμενης τηλεοπτικής σειράς «Ο Τιμωρός» του Alpha.

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο Νίκος Τερζής και τους στίχους ο ίδιος ο Γιάννης Κότσιρας, ένα δίδυμο που έχει βάλει τη σφραγίδα του σε πολυάριθμες αγαπημένες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών.

«Ο Τιμωρός» έρχεται με τα μάτια του ανθρώπου και την εκδικητικότητα του λύκου.

Ο ήρωας βρίσκεται ένοχος για κάτι που δεν έκανε αλλά πλήρωσε ακριβά γι αυτό. Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και τον πόθο να εκδικηθεί αυτούς που τον πρόδωσαν, που κατέστρεψαν τη ζωή του.

Μέσα από αυτή τη συνειδητότητα οδηγείται σε σκοτεινές ατραπούς, επιστρέφει στα αρχέγονα ένστικτα και έρχεται πρώτη φορά αντιμέτωπος πρόσωπο με πρόσωπο με το άγριο στοιχείο της προσωπικότητάς του.

Παίρνει το ηθικό δίκαιο στα χέρια του και ξεκινάει μία αναζήτηση αυτών των οποίων τον έβλαψαν, με στόχο την απόλυτη τιμωρία τους. Ο μόνος λόγος για να ζήσει: η εκδίκηση.

Στη σειρά «Ο Τιμωρός» πρωταγωνιστούν οι Δημήτρης Λάλος, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Μαρίνα Καλογήρου και Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Συμμετέχουν επίσης οι Γιώτα Φέστα, Εριέττα Μανούρη, Δανάη Επιθυμιάδη, Μαρία Χάνου, Ελεάνα Στραβοδήμου, Μελέτης Γεωργιάδης, Άννυ Λούλου, Νικόλας Χαλκιαδάκης, Νίκος Γκέλια, Γιώτα Αργυροπούλου, Κώστας Μπάρας, Εύρη Σοφρωνιάδου, Ναταλία Σουίφτ.

Το τραγούδι «Ξέρω Τι Σκέφτεσαι» κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company, ενώ η σειρά «Ο Τιμωρός» έκανε πρεμιέρα στον Alpha με διπλό επεισόδιο τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου.

Γιάννης Κότσιρας, Nίκος Τερζής – Ξέρω τι σκέφτεσαι (Τραγούδι τίτλων της σειράς του Alpha«Ο Τιμωρός»)

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News