Κυριακή 6 Οκτώβριος 2024, 0:42
People

Diddy: Τι συνέβαινε στα περίφημα πάρτι του

Οι εισαγγελείς λένε ότι τα όργια που οργάνωνε στα δωμάτια ξενοδοχείων γίνονταν με εξαναγκασμό και αποτελούν τον πυρήνα των κατηγοριών για sex trafficking – Όλα γίνονταν συναινετικά, λένε οι δικηγόροι του μεγιστάνα της μουσικής

Diddy-mak2
Ένας άνδρας και μια γυναίκα, οι οποίοι παρέχουν σεξουαλικές υπηρεσίες με αμοιβή, καταφθάνουν σε μια σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου που έχει φωτιστεί ειδικά για βιντεοσκόπηση και είναι εφοδιασμένη με baby oil και ναρκωτικά. Βρίσκονται εκεί για να συμμετάσχουν σε ένα όργιο που θα πραγματοποιηθεί παρουσία ενός ισχυρού άνδρα, ο οποίος θα παρέχει τις δικές του σκηνοθετικές οδηγίες για όσα θα συμβούν εκεί τις επόμενες ώρες, ίσως ακόμη και μέρες.

Αυτά τα «ιδιωτικά πάρτι» που διοργάνωνε ο Diidy ή Puff Daddy – ήταν τα λεγόμενα freak-off, μια δραστηριότητα διαφορετική και αρκετά πιο σκοτεινή από διάσημα «λευκά πάρτι» που γίνονταν σε μεγάλες επαύλεις με καλεσμένους λαμπερά αστέρια της σόουμπιζ, όπως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Αστον Κούτσερ, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και φυσικά η JLo, με την οποία διατηρούσε σχέση ο Combs το 2000.

Το 14σέλιδο κατηγορητήριο κατά του μεγιστάνα της μουσικής, ο οποίος συνελήφθη πριν από μερικές μέρες, περιλαμβάνει ιδιαίτερα σοβαρά αδικήματα. Ωστόσο στην καρδιά της υπόθεσης βρίσκεται η ιδέα ότι ο Diddy είχε στήσει μια ολόκληρη εγκληματική «επιχείρηση» για να οργανώνει αυτά τα «freak-off» ως μέσο εκβιασμού, και κατόπιν να συγκαλύπτει όχι μόνο τις υλικές ζημιές στους χώρους όπου πραγματοποιούνταν, αλλά και τις ολέθριες επιπτώσεις για τη σωματική και ψυχική υγεία των συμμετεχόντων.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς που έχουν αναλάβει την υπόθεση, επρόκειτο για «περίτεχνες και καθοδηγούμενες σεξουαλικές παραστάσεις» που περιλάμβαναν άφθονα ναρκωτικά και μεθόδους εξαναγκασμού σε σεξουαλικές πράξεις. Αυτά τα freak-off άφηναν τους συμμετέχοντες τόσο εξαντλημένους και καταπονημένους, που μετά την ολοκλήρωσή τους χρειάζονταν να τους χορηγηθούν ενδοφλέβια υγρά για να συνέλθουν. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κ. Combs χρησιμοποιούσε ως μέσο εκβιασμού τα βίντεο που είχε τραβήξει κατά τη διάρκεια των οργίων, ώστε να μην μπορεί να παραπονεθεί κανείς ό,τι κι αν του είχε συμβεί.

«Τα freak-off είναι ο πυρήνας αυτής της υπόθεσης και πρόκειται για μια δραστηριότητα εγγενώς επικίνδυνη», δήλωσε η Emily A. Johnson, μία από τους εισαγγελείς, στο δικαστήριο την περασμένη εβδομάδα.

Οι περιγραφές των εισαγγελέων αντανακλούν σε μεγάλο βαθμό τους ισχυρισμούς της τραγουδίστριας Cassie σε αγωγή-βόμβα που κατέθεσε το περασμένο φθινόπωρο εναντίον του κ. Combs, του πρώην φίλου της. Στο κατηγορητήριο δεν συνδέεται κάποιο συγκεκριμένο όνομα με την περιγραφή των freak-offs, παρά μόνο η ανώνυμη μαρτυρία του αποκαλούμενου «θύματος 1».

Η Cassie, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Casandra Ventura, ανέφερε στη μήνυσή της ότι ο κ. Combs οργάνωνε συχνά «freak-offs» σε πολυτελή ξενοδοχεία ανά τις ΗΠΑ, και ότι της έδινε αναλυτικές οδηγίες κατά τη διάρκειά τους για το πώς έπρεπε να ρίχνει baby oli στο σώμα της και να αγγίζει σε συγκεκριμένα σημεία τις ιερόδουλες, ενώ εκείνος τραβούσε βίντεο και αυνανιζόταν.

«Αντιμετώπιζε αυτήν την εξαναγκασμένη συνεύρεση ως ένα προσωπικό έργο τέχνης, αλλάζοντας ο ίδιος τα κεριά που χρησιμοποιούσε για φωτισμό ώστε να τραβάει καλύτερα βίντεο» αναφέρει η αγωγή.

Οι δικηγόροι του κ. Combs, ο οποίος δηλώνει αθώος για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει σχετικά με το sex trafficking και τους εκβιασμούς, παρουσίασαν στο δικαστήριο μια τελείως διαφορετική εικόνα για τα «freak-offs».

Ειδικότερα, ισχυρίστηκαν ότι επρόκειτο για συναινετικές συνευρέσεις με τη συμμετοχή του κ. Combs και της κ. Ventura, που διατηρούσαν μια μακροχρόνια αλλά περίπλοκη και προβληματική σχέση. Αυτές οι συνευρέσεις, κατά τους ίδιους, μπορεί να σοκάρουν ορισμένους ανθρώπους, αλλά δεν περιλάμβαναν σεξουαλικές επιθέσεις ούτε «βία, απάτη ή εξαναγκασμό», ώστε να μπορούν να θεωρηθούν σωματεμπορία.

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News