Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 21:23
People

Η Lily Collins έμεινε άφωνη όταν συνειδητοποίησε ότι οι Genesis ήταν ένα πραγματικό συγκρότημα

Η Lily Collins μίλησε για την ασυνήθιστη σχέση της με τη μουσική του συγκροτήματος του πατέρα της, Phil Collins.

Η Lily Collins έπρεπε να φτάσει στην ενήλικη ζωή για να συνειδητοποιήσει ότι οι Genesis ήταν ένα πραγματικό συγκρότημα.

Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς «Emily In Paris» του Netflix και κόρη του Phil Collins των Genesis μίλησε για την ασυνήθιστη σχέση της με τη μουσική του συγκροτήματος κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στην τηλεοπτική εκπομπή «Watch What Happens Live».

Όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το αγαπημένο της τραγούδι από τους Genesis, η Lily Collins απάντησε: «Ξέρετε, το αστείο είναι ότι έχω αυτές τις αναμνήσεις από τότε που ήμουν παιδί από τραγούδια που δεν ήξερα αν είναι όντως πραγματικά. Γιατί ήταν σαν να υπήρχαν στο μυαλό μου, ίσως από τότε που ήμουν στη μήτρα».

Γελώντας, η 35χρονη ηθοποιός εξήγησε: «Αλλά όταν πήγα στην πρώτη συναυλία των Genesis που θυμάμαι πραγματικά ως ενήλικη, υπήρχαν τραγούδια που άκουσα και σκέφτηκα: “Αυτό είναι πραγματικό τραγούδι; Νόμιζα ότι ήταν απλώς μία μελωδία στο κεφάλι μου”».

Η στιγμή που άκουσε τη μουσική του πατέρα της ανάμεσα στο πλήθος ήταν μία πραγματική αποκάλυψη για τη Lily Collins.

«Ήταν πραγματικά περίεργο», είπε στον παρουσιαστή Andy Cohen.

Παρόλα αυτά, δεν δυσκολεύτηκε να επιλέξει το αγαπημένο της τραγούδι του Phil Collins: «Πιθανότατα το “In The Air Tonight”. Υπάρχουν πάρα πολλά».

Το 2022, η Lily Collins, η οποία είναι κόρη του Phil Collins και της Jill Tavelman, μίλησε στο Glamour για την αρχή της καριέρας της στη σκιά του πατέρα της και εξήγησε ότι, παρόλο που ήθελε να δημιουργήσει το δικό της όνομα, δεν σκέφτηκε ποτέ να αλλάξει το επώνυμό της για να αποστασιοποιηθεί από τη φήμη του.

«Είμαι τόσο απίστευτα υπερήφανη για το τι αντιπροσωπεύει το επώνυμό μου και για όσα έχει κάνει ο πατέρας μου», δήλωσε στο περιοδικό.

«Και είμαι μία απίστευτα υπερήφανη κόρη, αλλά ακολουθώ το δικό μου μονοπάτι, το δικό μου ταξίδι. Δεν ήθελα να αλλάξω το επώνυμό μου», τόνισε.

Η Lily Collins παραδέχθηκε, όμως, ότι ήταν συχνά απογοητευτικό να τη συστήνουν ως την «κόρη του Phil Collins».

«Ήθελα τόσο πολύ να το πολεμήσω πάντα αυτό, γιατί δεν ήταν το σημείο από το οποίο ξεκινούσα. Και είμαι πραγματικά υπερήφανη για το πού βρίσκομαι σήμερα, γιατί ξέρω πόσο σκληρά δουλεύω», ανέφερε.

 

Phil Collins - Lily Collins

Την ίδια χρονιά, η Lily παρακολούθησε την τελευταία συναυλία των Genesis, στο O2 Arena του Λονδίνου, με την οποία ολοκληρώθηκε η αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους «The Last Domino? Tour».

Ενώ ο Phil Collins ανέλαβε το τραγούδι, τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τον εμπόδισαν να βρεθεί πίσω από τα ντραμς, με τον γιο του, Nic Collins, να παίρνει τελικά τη θέση του στο συγκρότημα κατά της διάρκεια της περιοδείας.

«Απόψε είναι το τέλος μιας εποχής», έγραψε η Lily Collins στα κοινωνικά δίκτυα μετά τη συναυλία, αναρτώντας πλάνα από την παράσταση και φωτογραφίες της στα παρασκήνια.

«Ήταν πραγματικά μία ανάμνηση που θα θυμάμαι για μία ολόκληρη μία ζωή αυτή η τελευταία συναυλία και ένα γεγονός που θα κρατήσω στην καρδιά μου για πάντα», συνέχισε.

«Το να πω ότι είμαι απεριόριστα ευγνώμων δεν είναι αρκετό. Τόση αγάπη έμεινε πάνω σε αυτή τη σκηνή του O2 και ακόμα περισσότερη μοιράστηκε ανάμεσα σε ένα κοινό που δεν ήθελε να τελειώσει», ανέφερε.

«Ευχαριστώ @genesis_band για τις αναμνήσεις, ευχαριστώ μπαμπά που είσαι τόσο μεγάλη έμπνευση και ευχαριστώ @nic_collins που με κάνεις την πιο υπερήφανη αδερφή που υπάρχει. 50 χρόνια τραγούδια και ακόμα περισσότερες γενιές θα σας γιορτάζουν πολύ καιρό μετά το τέλος αυτής της περιοδείας…», πρόσθεσε.

Μπορείτε να ακούσετε τη Lily Cοllins να μιλάει για τη μουσική του πατέρα της στο παρακάτω βίντεο από την εκπομπή «Watch What Happens Live».

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News