Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 21:28
Ξένη Μουσική

Ava Max: Λέει ”όχι” στην υποκρισία με το «Spot A Fake»

Το «Spot A Fake» είναι το πιο προσωπικό dance-pop anthem της Ava Max μέχρι σήμερα.

Με πάνω από 50 δισεκατομμύρια streams και μία σειρά από πολυπλατινένιες επιτυχίες, η Ava Max είναι έτοιμη να ανάψει ξανά τη φλόγα της παγκόσμιας pop μουσικής σκηνής με την κυκλοφορία του νέου δυναμικού single «Spot A Fake».

Με ένα ισχυρό μήνυμα που τονίζει την αναγνώριση της αξίας μας και απορρίπτει την υποκρισία, το «Spot A Fake» είναι το πιο προσωπικό dance-pop anthem της Ava Max μέχρι σήμερα, αφηγούμενο τη δική της συναρπαστική ιστορία προδοσίας και καταπάτησης του «girl code».

Εμπνευσμένο από στιγμές που αναστάτωσαν τον στενό κύκλο της, το τραγούδι γιορτάζει την αυτοεκτίμηση, την αυθεντικότητα και την ανθεκτικότητα για να προχωρήσει κανείς μπροστά.

Παραγωγός του «Spot A Fake» είναι ο Grant Boutin, ενώ η Ava Max συνυπέγραψε το τραγούδι μαζί με τους Boutin, Lauren Mandel και Salem Davern.

Το ακαταμάχητο τραγούδι συνοδεύεται από ένα επίσημο lyric video.

Το «Spot A Fake» είναι η πιο επόμενη επιτυχία που μοιράζεται η Ava Max κατά τη διάρκεια μιας απίστευτης χρονιάς το 2024, μετά την κυκλοφορία του «My Oh My» την άνοιξη.

Την παραγωγή του «My Oh My» ανέλαβε ο Inverness (Royal & the Serpent, ONE OK ROCK) και η Ava Max έγραψε το τραγούδι μαζί με τους J Bach, Sam Martin και Charles Roberts Nelsen.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα επίσημο μουσικό βίντεο, σε σκηνοθεσία του Hunter Moreno (Alex Warren) και χορογραφίες του Matt Steffanina (Taylor Swift, Chris Brown, Jason Derulo, Snoop Dogg), το οποίο έχει ήδη ξεπεράσει τις 12 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Το «My Oh My» συνέχισε μία ασταμάτητη σειρά dance-pop επιτυχιών για την Ava Max, συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας με τον Kygo στο «Whatever», που έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 150 εκατομμύρια streams παγκοσμίως από την κυκλοφορία του τον Ιανουάριο.

Το «Whatever», το οποίο το Billboard το χαρακτήρισε ως «αδιαμφισβήτητο club smash», έφτασε στο No. 1 στη Νορβηγία, την πατρίδα του Kygo, και στο Top 10 σε αρκετές χώρες, όπως το Βέλγιο, η Βουλγαρία, η Κροατία, η Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το μουσικό βίντεο του «Whatever» αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 39 εκατομμύρια προβολές.

Επιπλέον, το «Choose Your Fighter» της Ava Max ήταν ανάμεσα στα αγαπημένα τραγούδια των θαυμαστών στο «Barbie The Album», το βραβευμένο με Grammy soundtrack της Atlantic Records που συνόδευσε την επιτυχημένη ταινία «Barbie» της Greta Gerwig, με πρωταγωνιστές τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling στον ρόλο της Barbie και του Ken.

Επίσης, το 2023 η Ava Max συνεργάστηκε με τον Βραζιλιάνο DJ Alok στο παγκόσμιο dance hit «Car Keys (Ayla)».

Το προηγούμενο έτος, η Ava Max πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη παγκόσμια περιοδεία της μέχρι σήμερα, με μία sold-out σειρά συναυλιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Βέλγιο, τη Γαλλία, την Ολλανδία, τη Νορβηγία, την Ελβετία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, τη Γερμανία, την Ισπανία και τη Φινλανδία.

Οι συναυλίες στη Βόρεια Αμερική περιλάμβαναν σταθμούς σε σημαντικούς χώρους, όπως το Irving Plaza της Νέας Υόρκης και το Fonda Theatre του Λος Άντζελες.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News