Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 15:49
Hot Ξένη Μουσική

Gwen Stefani: Ανακοινώνει το άλμπουμ «Bouquet»

Η Gwen Stefani ανακοινώνει το πρώτο άλμπουμ της μετά από επτά χρόνια.

Η Gwen Stefani κυκλοφορεί το νέο single «Somebody Else’s», ένα ζωηρό τραγούδι με έντονη παρουσία κιθάρας.

Το «Somebody Else’s» είναι ένα τραγούδι που συνδυάζει το ύφος της new wave με την ενέργεια του soft rock της δεκαετίας του ’70, δημιουργώντας ένα γοητευτικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, η Gwen Stefani ανακοινώνει ότι το πέμπτο της προσωπικό άλμπουμ, με τίτλο «Bouquet», θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου από την Interscope Records / Universal Music.

Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, η Gwen Stefani θα εμφανιστεί στην τηλεοπτική εκπομπή «Jimmy Kimmel Live!» για να ερμηνεύσει το «Somebody Else’s» ζωντανά για πρώτη φορά.

Η Gwen Stefani ηχογράφησε το «Somebody Else’s» με ολόκληρη την μπάντα της στα Smoakstack Studios του Νάσβιλ, με τον καταξιωμένο παραγωγό Scott Hendricks.

Αυτή είναι η ίδια ομάδα με την οποίο συνεργάστηκε για ολόκληρο το άλμπουμ «Bouquet». Το νέο single ξεχωρίζει για το γεγονός ότι κοιτάζει πίσω, αλλά μόνο για να συνοψίσει το παρόν.

Διορατικότητα, ευαισθησία, αυτοπεποίθηση και αφιλτράριστη ειλικρίνεια – έτσι παρουσιάζεται η Gwen Stefani στο πρώτο single από το «Bouquet».

Συνδυάζοντας αυτούς τους παράγοντες με τη διαχρονική μουσική της, μπορούμε ήδη να φανταστούμε ότι το «Bouquet» θα είναι ένα ακόμα ένα άλμπουμ που θα αναδείξει την πολύπλευρη καλλιτεχνική φύση της Gwen Stefani.

Εξάλλου, όλη η γοητεία της έγκειται στην ικανότητα της καλλιτέχνιδας να κρατά τους θαυμαστές της σε αγωνία και ενθουσιασμό.

Η Gwen Stefani, η οποία έχει κερδίσει τρία βραβεία Grammy, γνώρισε παγκόσμια επιτυχία ως ηγέτης των No Doubt και αργότερα ως σόλο καλλιτέχνης.

Οι No Doubt επανενώθηκαν νωρίτερα φέτος για να συμμετάσχουν στο διάσημο μουσικό φεστιβάλ Coachella, όπου πραγματοποίησαν τον περασμένο Απρίλιο την πρώτη εμφάνισή τους μετά από εννέα χρόνια.

Αυτό το καλοκαίρι, η Gwen Stefani ένωσε τις δυνάμεις της με τον Anderson .Paak στο «Hello World», το επίσημο τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι.

Μέχρι σήμερα, η Gwen Stefani έχει πουλήσει περισσότερα από 60 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως. Το σόλο άλμπουμ της «This Is What The Truth Feels Like», που κυκλοφόρησε το 2016, έκανε ντεμπούτο στην κορυφή του Billboard 200.

Η Gwen Stefani έχει συμμετάσχει ως coach στην αμερικανική έκδοση του «The Voice» από το NBC για εφτά σεζόν. Στις 23 Σεπτεμβρίου, θα επιστρέψει στις οθόνες για την όγδοη σεζόν της σε αυτόν τον ρόλο, μαζί με τη Reba McEntire, τον Michael Bublé και τον Snoop Dogg.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News