Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 1:51
People

Chappell Roan: Δεν την ενδιαφέρει η απόκτηση ενός Grammy

Η Chappell Roan εξηγεί γιατί δεν την ενθουσιάζει η ιδέα.

Για τη Chappell Roan δεν είναι στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων αυτή τη στιγμή να κερδίσει ένα βραβείο Grammy.

Η 26χρονη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός θεωρείται ένα από τα φαβορί για το βραβείο του Καλύτερου Νέου Καλλιτέχνη στα Grammy του 2025, όμως η ίδια δεν ενθουσιάζεται με την ιδέα.

«Ελπίζω κάπως να μην κερδίσω», δήλωσε σε συνέντευξή της στο The Face.

«Γιατί τότε όλοι θα με αφήσουν ήσυχη. “Είδατε παιδιά, το κάναμε και δεν κερδίσαμε, γεια σας!” Δεν θα χρειαστεί να το ξανακάνω!», εξήγησε.

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι η μητέρα της «θα ήθελε πολύ να πάει στα Grammys ή στα BRITs».

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Chappell Roan κέρδισε το βραβείο για τον Καλύτερο Νέο Καλλιτέχνη στα MTV Video Music Awards 2024 στη Νέα Υόρκη και διάβασε την ομιλία της απευθείας από το ημερολόγιό της.

«Αφιερώνω αυτό στους queer και στους trans ανθρώπους που δίνουν ενέργεια στην pop. Στους gay που αφιερώνουν τα τραγούδια μου σε κάποιον που αγαπούν — ή που μισούν», είπε, αφού ευχαρίστησε το MTV, την ομάδα της, την οικογένεια και τους φίλους της και τις «drag queens που την εμπνέουν».

«Και ευχαριστώ τους ανθρώπους που είναι θαυμαστές, που με ακούν, που με καταλαβαίνουν όταν μοιράζομαι τη χαρά και τους φόβους μου. Ευχαριστώ», συνέχισε.

«Σε όλα τα queer παιδιά που βλέπουν τώρα από τις μεσοδυτικές πολιτείες: Σας βλέπω. Σας καταλαβαίνω γιατί είμαι μία από εσάς, και μην αφήσετε ποτέ κανέναν να σας πει ότι δεν μπορείτε να είστε ακριβώς αυτό που θέλετε να είστε», σχολίασε.

Η Chappell Roan κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ της, «The Rise and Fall of a Midwest Princess» τον Σεπτέμβριο του 2023 και η καριέρα της έχει γνωρίσει μία εκρηκτική άνοδο τους τελευταίους μήνες.

Ένα από τα χαρακτηριστικά της που έχουν τραβήξει τους θαυμαστές της είναι και γεμάτες ενέργεια και υπερβολή ζωντανές εμφανίσεις της, οι οποίες συνοδεύονται από dress codes και θέματα.

«Πιστεύω ότι ο κόσμος θέλει να διασκεδάσει και πιστεύω ότι το project μου μοιάζει με πάρτι», είπε η ίδια προηγουμένως στο People.

«Πιστεύω ότι ο κόσμος απλά θέλει να είναι χαρούμενος και να αναλογίζεται, να τραγουδάει, να χορεύει και να ντύνεται, και να νιώθει ελεύθερος», σημείωσε.

«Το project δίνει στους ανθρώπους την ευκαιρία να εκφραστούν χωρίς κριτική και την ελευθερία να ανακαλύψουν τον εαυτό τους με τον ίδιο τρόπο που νιώθω ότι το project μου επιτρέπει κι εμένα να ανακαλύπτω τον εαυτό μου», ανέφερε.

Η Chappell Roan έχει επίσης μιλήσει με ειλικρίνεια για τη μάχη της με τη φήμη και όλες τις συνέπειες που τη συνοδεύουν.

Τον Αύγουστο, η τραγουδίστρια ζήτησε από τους θαυμαστές της να σεβαστούν τα όριά της σχετικά με τις «μη συναινετικές σωματικές και κοινωνικές αλληλεπιδράσεις».

«Τα τελευταία δέκα χρόνια δούλευα ασταμάτητα για να χτίσω το project μου και έχει φτάσει στο σημείο που πρέπει να βάλω όρια. Θέλω να είμαι καλλιτέχνης για πάρα πολλά χρόνια», έγραψε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Απλά πρέπει να το ξεκαθαρίσω και να σας υπενθυμίσω, οι γυναίκες δεν σας οφείλουν τίποτα», υπογράμμισε.

«Επέλεξα αυτή την καριέρα γιατί αγαπώ τη μουσική και την τέχνη και θέλω να τιμήσω το παιδί μέσα μου. Δεν δέχομαι καμία μορφή παρενόχλησης επειδή διάλεξα αυτή την πορεία, ούτε το αξίζω», τόνισε.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News