Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 22:42
Ξένη Μουσική

Ο Elton John ολοκλήρωσε το νέο άλμπουμ του

Ποια είναι τα σχέδια του Elton John για το νέο άλμπουμ του.

Ο Elton John έχει ολοκληρώσει τις εργασίες για το 32ο άλμπουμ της καριέρας του.

Ο θρυλικός καλλιτέχνης παρέδωσε το τελικό άλμπουμ στη δισκογραφική εταιρεία του και ο αρχικός προγραμματισμός είναι να κυκλοφορήσει προς το τέλος του έτους, σε συνδυασμό με το νέο ντοκιμαντέρ του, «Elton John: Never Too Late».

Ωστόσο, τα σχέδια είναι πλέον αβέβαια καθώς ο 77χρονος τραγουδιστής αντιμετωπίζει μία σοβαρή μόλυνση στα μάτια που έχει περιορίσει την όρασή του.

Μία πηγή δήλωσε στη στήλη «Bizarre» της εφημερίδας The Sun, «Ο Elton δούλευε ήσυχα στο άλμπουμ όλη τη χρονιά.»

«Το αρχικό σχέδιο ήταν να κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα και να κλείσει τη χρονιά με το νέο άλμπουμ και το νέο ντοκιμαντέρ του. Αλλά η υγεία του έχει κάνει τα πράγματα αβέβαια», εξήγησε.

«Πολλοί είναι έκπληκτοι που ο Elton κατάφερε να το ολοκληρώσει έως το τέλος του καλοκαιριού, αλλά το άλμπουμ έχει πλέον παραδοθεί επίσημα», ανέφερε.

Μετά την αποσύρσή του από τις περιοδείες και την ολοκλήρωση του «Farewell Yellow Brick Road Tour» το 2023, ο Elton John συνεχίζει να είναι ενεργός στη μουσική σκηνή.

Πρόσφατα αποκάλυψε ότι υπάρχουν πολλές νέες γυναίκες pop stars με τις οποίες θα ήθελε να συνεργαστεί.

Σε συνέντευξή του στο Variety, ανέφερε: «Υπάρχουν πολλοί νέοι τραγουδιστές. Αυτό το καλοκαίρι ήταν το καλοκαίρι των σπουδαίων γυναικών τραγουδιστριών και τραγουδοποιών.»

«Η Sabrina Carpenter, η Billie Eilish, η Taylor Swift, η Olivia Rodrigo, η Charli XCX και η Gracie Abrams – αυτές κυριάρχησαν. Έχουν κυκλοφορήσει δίσκους με πολύ καλές μουσικές και έχουν φέρει πολλή χαρά στον κόσμο.», σημείωσε.

«Και τα τραγούδια τους είναι πραγματικά καλά, οπότε θα ήταν χαρά μου να τραγουδήσω με οποιαδήποτε από αυτές», πρόσθεσε.

Ο Elton John, γνωστός για τις ειλικρινείς και εγκωμιαστικές δηλώσεις του αποκάλεσε επίσης την Taylor Swift το μεγαλύτερο «φαινόμενο» μετά τους Beatles.

Όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε να κάνει ένα ντουέτο μαζί της, απάντησε: «Είναι μία εκπληκτική τραγουδοποιός, μία εξαιρετική καλλιτέχνιδα και ένα φαινόμενο. Δεν έχω δει ποτέ ένα φαινόμενο σαν αυτό από την εποχή των Beatles, και δουλεύει σκληρά, οπότε της εύχομαι καλή τύχη.»

Η σοβαρή μόλυνση που έχει υποστεί στα μάτια αποτελεί ένα σημαντικό πρόβλημα για τον Elton John, ωστόσο, η δέσμευση και το πάθος του για τη μουσική παραμένουν αμετάβλητα.

Οι θαυμαστές του ελπίζουν σε μία γρήγορη ανάρρωση και ανυπομονούν για την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ και του ντοκιμαντέρ του.

Με τον ενθουσιασμό να είναι στα ύψη, ο Elton John αναμένεται να διατηρήσει την κληρονομιά του ζωντανή και ανανεωμένη για τις επόμενες γενιές.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News