Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 19:36
Ελληνική Μουσική

Η Τάμτα αποκαλύπτει το τολμηρό remix του «FLX»

Η Τάμτα αναδεικνύει τα νέα ταλέντα – Ο νικητής του διαγωνισμός για το remix του «FLX»

Η Τάμτα συνεχίζει να εξωτερικεύει την πολύπλευρη προσωπικότητά της και να μας καλεί σε ένα safe μουσικό χώρο όπου όλοι μπορούμε να πειραματιστούμε και να ανακαλύψουμε τον πραγματικό μας εαυτό.

Καθώς συνεχίζει να αναδεικνύει την εξελισσόμενη και πολύπλευρη προσωπικότητά της, η Τάμτα έχει καταφέρει να δημιουργήσει με την πρόσφατη δουλειά μία μουσική ταυτότητα που ξεχωρίζει για τον τολμηρό πειραματισμό και την καινοτομία της.

Το τελευταίο single της, «FLX», αποτελεί απόδειξη της ακατάπαυστης δημιουργικότητάς της και της επιθυμίας της να προωθεί νέες καλλιτεχνικές συνεργασίες, ανοίγοντας τον δρόμο για νέες φωνές και ήχους στη σύγχρονη μουσική.

Η Τάμτα συνεχώς επεκτείνει τα όρια της μουσικής της δημιουργίας, και το «Identity Crisis» δεν αποτελεί εξαίρεση, συνδυάζοντας μοντέρνους electro pop ρυθμούς με τα προσωπικά της βιώματα και τους πειραματισμούς της.

Το άλμπουμ, το οποίο κυκλοφόρησε το 2022, έγινε σημείο αναφοράς για την καριέρα της, προωθώντας μοντέρνους και διεθνείς ήχους. Η deluxe εκδοχή του άλμπουμ, διαθέσιμη τόσο στις ψηφιακής πλατφόρμες όσο και σε βινύλιο, μας έδειξε μία ακόμη δημιουργική πλευρά της μέσα από την κυκλοφορία του single «FLX».

Σε στίχους και μουσική του Αναστάσιου Τσόρδα και παραγωγή από τον TEO.X3, το «FLX» ενώνει μοντέρνους pop ήχους με ηλεκτρονικά στοιχεία, δημιουργώντας ένα ηχητικό αποτέλεσμα που καθηλώνει από το πρώτο άκουσμα.

Αυτό που κάνει το «FLX» ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι η συμμετοχική προσέγγιση που ακολούθησε η Τάμτα για την προώθηση του τραγουδιού, προσκαλώντας νέους καλλιτέχνες και παραγωγούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό να δημιουργήσουν τα δικά τους verses και να συνεργαστούν μαζί της, μέσω ενός διαγωνισμού που συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον.

Η ανταπόκριση ήταν τεράστια, με δεκάδες συμμετοχές και έπειτα από μία προσεκτική και απαιτητική διαδικασία επιλογής, η Τάμτα και η ομάδα της βρήκαν το ιδανικό remix στον καλλιτέχνη MITCH, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής του διαγωνισμού.

Η Τάμτα ανακοίνωσε τον νικητή μέσα από τα social media, ευχαριστώντας θερμά όλους τους συμμετέχοντες, ενώ φαίνεται πως στοχεύει σε παρόμοιες συνεργασίες για τα επερχόμενα μουσικά project της που αναμένονται με εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον.

Το remix του «FLX», το οποίο κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα από τη Minos EMI, a Universal Music Company, δημιουργεί μία εντελώς νέα εμπειρία ακρόασης.

Η καλλιτεχνική προσέγγιση του MITCH T προσδίδει στο τραγούδι μία φρέσκια και πρωτοποριακή διάσταση, με τις αλγοριθμικές γραμμές που μπλέκονται με το δυναμικό ρυθμό της pop μουσικής.

Η συνεργασία της Τάμτα με ανερχόμενους καλλιτέχνες αποτελεί δείγμα του ανοιχτού πνεύματος και της επιθυμίας της να υποστηρίζει νέες φωνές στη μουσική βιομηχανία.

Αυτή η στρατηγική όχι μόνο τη φέρνει πιο κοντά στο κοινό της, αλλά της δίνει και τη δυνατότητα να ανακαλύπτει καινούργιες καλλιτεχνικές πτυχές, διατηρώντας την καριέρα της πάντα φρέσκια και επίκαιρη.

Η πορεία της Τάμτα στη μουσική σκηνή χαρακτηρίζεται από τη συνεχή αναζήτηση καινοτομίας και πειραματισμού, συνδυάζοντας της αισθητική της με τολμηρές μουσικές επιλογές για να καθιερωθεί ως μία από τις πιο πρωτοποριακές τραγουδίστριες της Ελλάδας.

Με κάθε νέο project, η Τάμτα συνεχίζει να ανατρέπει τις προσδοκίες, δείχνοντας ότι η μουσική της δεν έχει όρια, ενώ παράλληλα αναδεικνύει το ταλέντο και τη φρεσκάδα που συνεχίζουν να τη χαρακτηρίζουν μετά από μία πολυετή καριέρα.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News