Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 18:25
Ελληνική Μουσική

Αναστάσιος Ράμμος και Panik Records συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους

Ο Αναστάσιος Ράμμος είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που η Panik Records σύστησε στο κοινό.

Η Panik Records και ο Αναστάσιος Ράμμος, ο πολυτάλαντος ερμηνευτής και δημιουργός, συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους, η οποία σε λίγους μήνες συμπληρώνει δέκα χρόνια κοινής καλλιτεχνικής συνύπαρξης και δημιουργίας.

Ο Διεθύνων Σύμβουλος της Panik, Γιώργος Αρσενάκος και ο Αναστάσιος Ράμμος υπέγραψαν την ανανέωση των συμβολαίων παρουσία της ομάδας της εταιρείας, μέσα σε κλίμα χαράς και έτοιμοι να μοιραστούν με το κοινό τα επόμενα σχέδιά τους, τόσο δισκογραφικά, όσο και στις live εμφανίσεις.

Συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής, ο Αναστάσιος Ράμμος είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που η Panik Records σύστησε στο κοινό.

Από το 2015, οπότε και έκανε το δισκογραφικό ντεμπούτο του, ο Αναστάσιος Ράμμος έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως ένας από τους πιο δημιουργικούς και ταλαντούχος καλλιτέχνες της γενιάς του, εκφράζοντας μέσα από τη μουσική του τις σκέψεις, την ψυχή και τον δυναμισμό του.

Στο ενεργητικό του έχει μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες, τόσο ως τραγουδιστής όσο και ως δημιουργός.

Μεταξύ άλλων, έχει γράψει τραγούδια για καλλιτέχνες όπως η Έλενα Παπαρίζου, οι ΜΕΛΙSSES, ο Στέλιος Ρόκκος και ο Σάκης Ρουβάς, τα οποία έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια streams και προβολές.

Παράλληλα, ο Αναστάσιος Ράμμος μαγεύει το κοινό με μοναδικές live εμφανίσεις, ενώ έχει κάνει acts σε όλα τα μεγάλα μουσικά events και έχει πρωταγωνιστήσει στα μιούζικαλ «Hair» και «Grease», ξεδιπλώντας άλλη μία πτυχή του ταλέντου του.

Ο Αναστάσιος Ράμμος συνεχίζει να εξελίσσεται και να μας εκπλήσσει, τόσο με τις προσωπικές δισκογραφικές κυκλοφορίες, όσο και με τις δημιουργίες του για άλλους καλλιτέχνες.

Η Panik Records, πιστή στο όραμά της να στηρίζει και να αναδεικνύει νέα ταλέντα, θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα στον Αναστάσιο Ράμμο, έτοιμη να γράψουν μαζί το επόμενο κεφάλαιο στη μουσική πορεία τους.





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News