Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 19:35
Ξένη Μουσική

Η Taylor Swift κυκλοφορεί το remix του «I Can Do It With A Broken Heart»

Η Taylor Swift ολοκληρώνει μία θριαμβευτική εβδομάδα με μία έκπληξη.

Η Taylor Swift συνεχίζει να εκπλήσσει τους θαυμαστές της, αυτή τη φορά κυκλοφορώντας το remix του τραγουδιού της «I Can Do It With A Broken Heart» από τον Dombresky, μία κίνηση που προσθέτει νέα διάσταση στο ήδη επιτυχημένο τραγούδι.

Το remix προσφέρει μία φρέσκια και δυναμική προσέγγιση, που ενισχύει τη γοητεία του τραγουδιού.

Αυτή η εβδομάδα που πέρασε ήταν εξαιρετικά σημαντική για την Taylor Swift, καθώς κατάφερε να κατακτήσει επτά βραβεία στα MTV Video Music Awards του 2024, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο UBS Arena της Νέας Υόρκης στις 11 Σεπτεμβρίου.

Μεταξύ των βραβείων που απέσπασε ήταν το βραβείο για το Βίντεο της Χρονιάς για το «Fortnight», από το άλμπουμ της «The Tortured Poets Department», στο οποίο συμμετέχει και ο Post Malone.

Η Taylor Swift έφυγε επίσης από τα MTV VMA 2024 με τον τίτλο του Καλλιτέχνη της Χρονιάς και του Καλύτερου Pop Καλλιτέχνη, αλλά και με τα βραβεία για την Καλύτερη Συνεργασία, το Τραγούδι του Καλοκαιριού, την Καλύτερη Σκηνοθεσία και το Καλύτερο Μοντάζ για το «Fortnight».

Με αυτόν τον θρίαμβο, η Taylor Swift ανέβασε σε 30 τα βραβεία που έχει κερδίσει στη διοργάνωση και έγινε ο σόλο καλλιτέχνης με τα περισσότερα βραβεία στην ιστορία των MTV Video Music Awards, ξεπερνώντας την Beyoncé.

Το άλμπουμ «The Tortured Poets Department» έχει σημειώσει τεράστια εμπορική επιτυχία, εδραιώνοντας την Taylor Swift ως μία από τις κορυφαίες καλλιτέχνιδες της εποχής μας.

Το άλμπουμ παρέμεινε στην κορυφή του Billboard 200 για 15 εβδομάδες, το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που έχει καταφέρει οποιοδήποτε άλμπουμ της έως σήμερα.

Αυτή η επιτυχία αντικατοπτρίζει την αφοσίωση των θαυμαστών της και την απήχηση που έχει η μουσική της σε διεθνές επίπεδο.

Το «I Can Do It With A Broken Heart», το δεύτερο single του άλμπουμ, έκανε το ντεμπούτο του στο Νο. 3 του Billboard Hot 100 και έφτασε μέχρι το Νο. 5 στο Billboard Global 200.

Το τραγούδι κέρδισε επίσης από μία θέση στο Top 10 σε χώρες όπως η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Ιρλανδία, η Νέα Ζηλανδία, οι Φιλιππίνες, η Σιγκαπούρη, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι Ηνωμένες Πολιτείες, αποδεικνύοντας την παγκόσμια εμβέλεια της Taylor Swift.

Το μουσικό βίντεο του «I Can Do It With A Broken Heart» έκανε πρεμιέρα κατά τη διάρκεια της τελευταίας συναυλίας του ευρωπαϊκού σκέλους της περιοδείας της «The Eras Tour».

Το βίντεο περιλαμβάνει μία συλλογή από πλάνα και παρασκήνια της προετοιμασίας της Taylor Swift για την περιοδεία, αναδεικνύοντας τις λεπτομέρειες και την αφοσίωση που αφιερώνει στις ζωντανές εμφανίσεις της.

Οι πρόβες για την εκτέλεση του τραγουδιού στη σκηνή, καθώς και οι αλλαγές κοστουμιών, προσφέρουν μία ματιά στον επαγγελματισμό και τη δημιουργικότητα που χαρακτηρίζουν την πορεία της.

Με την κυκλοφορία του remix του «I Can Do It With A Broken Heart» και την εκπληκτική παρουσία της στα MTV VMA 2024, η Taylor Swift αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι είναι μία από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες της σύγχρονης μουσικής σκηνής.

Η εμπορική επιτυχία του άλμπουμ «The Tortured Poets Department» και η συνεχής αναγνώριση της δουλειάς της από τη βιομηχανία αποδεικνύουν ότι η Taylor Swift δεν είναι απλώς μία καλλιτέχνιδα που ακολουθεί τις τάσεις, αλλά μία ηγέτιδα που δημιουργεί νέα πρότυπα στη μουσική.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News