Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 18:59
Ξένη Μουσική

Ο Shawn Mendes κυκλοφορεί το ερωτικό τραγούδι «Nobody Knows»

Ο Shawn Mendes παρουσίασε για πρώτη φορά το «Nobody Knows» στη σκηνή των MTV VMA 2024.

Ο Shawn Mendes κυκλοφορεί το νέο single «Nobody Knows» από το επερχόμενο άλμπουμ του «Shawn».

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, ο Shawn Mendes παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το «Nobody Knows» με μία συγκινητική εμφάνιση στη σκηνή των MTV Video Music Awards 2024.

Ο Shawn Mendes τραγούδησε το αιθέριο ερωτικό τραγούδι με την ακουστική κιθάρα του σε ένα σκηνικό γεμάτο καπνούς.

Αυτή ήταν η πέμπτη φορά- που ο Shawn Mendes εμφανίζεται στα MTV VMA.

Ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή των βραβείων για να τραγουδήσει την επιτυχία του «There’s Nothing Holdin’ Me Back» και επέστρεψε το 2018, με το «In My Blood», ενώ το 2019, τραγούδησε το «If I Can’t Have You», καθώς και το «Señorita» με την Camila Cabello.

Για τελευταία φορά είχε εμφανιστεί στα MTV Video Music Awards το 2021, τραγουδώντας το «Summer of Love» με τον Tainy.

Ο Shawn Mendes έγραψε και έκανε παραγωγή του «Nobody Knows» σε συνεργασία με τους μακροχρόνιους συνεργάτες του Scott Harris, Mike Sabath και Eddie Benjamin.

Το «Nobody Knows» είναι μία ακόμη ξεχωριστή στιγμή στην αναμονή για την κυκλοφορία του άλμπουμ του «Shawn».

Το τραγούδι παίρνει τη σκυτάλη από τα singles «Why Why Why» και «Isn’t That Enough», τα οποία κυκλοφόρησαν ταυτόχρονα τον προηγούμενο μήνα.

Και τα τρία τραγούδια θα περιλαμβάνονται στο νέο άλμπουμ του Shawn Mendes με τίτλο «Shawn», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου.

Το πέμπτο άλμπουμ του Shawn Mendes αντλεί βαθιά έμπνευση από τα ταξίδια και τις εμπειρίες του Καναδού τραγουδιστή τα τελευταία χρόνια, μετά την ακύρωση της περιοδείας του το 2022.

Το «Shawn» αντιπροσωπεύει το πιο προσωπικό μουσικά και ειλικρινές στιχουργικά έργο του μέχρι σήμερα, οδηγώντας τους ακροατές σε έναν βαθύ εσωτερικό διάλογο με κάθε τραγούδι.

Το άλμπουμ γράφτηκε και ηχογραφήθηκε σε μήκος δύο ετών, σε διάφορες τοποθεσίες όπως το Nosara στην Κόστα Ρίκα, το Clubhouse Studio στο Rhinebeck της Νέας Υόρκης, το Bear Creek Studio στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, το Darkhorse Recordings στο Νάσβιλ και το Electric Lady Studios στη Νέα Υόρκη.

Ο Shawn Mendes έγραψε και έκανε την παραγωγή του άλμπουμ σε συνεργασία με τους Scott Harris, Mike Sabath («My 21st Century Blues» – RAYE), Nate Mercereau («New Blue Sun» – André 3000) και Eddie Benjamin.

Επιπλέον τραγούδια έχουν υπογράψει η βραβευμένη Grammy συγγραφέα Amy Allen και ο Ethan Gruska (Bon Iver, Phoebe Bridgers).

Το άλμπουμ περιλαμβάνει επίσης όργανα από τον Chris Thile των Punch Brothers.

Ο Shawn Mendes ξεκίνησε επίσης τον περασμένο μήνα μία σειρά από περιορισμένες, προσωπικές εμφανίσεις στο Woodstock και το Λονδίνο, όπου παρουσίασε ολόκληρο το επερχόμενο άλμπουμ του.

Οι συναυλίες αυτές δίνουν στους θαυμαστές του την ευκαιρία να ακούσουν για πρώτη φορά τη νέα μουσική του στο περιβάλλον όπου δημιουργήθηκε.

Οι εμφανίσεις θα συνεχιστούν σε πόλεις όπου ηχογράφησε το νέο άλμπουμ του, όπως το Νάσβιλ, το Μπρούκλιν, το Λος Άντζελες και το Σιάτλ.

Η εμφάνιση στα MTV VMA 2024



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News