Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 0:33
People

Joe Jonas και Sophie Turner οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους

Ο Joe Jonas και η Sophie Turner κατέληξαν σε συμφωνία για την επιμέλεια των δύο παιδιών τους και τη διανομή της περιουσίας τους.

Ένα χρόνο αφότου ο Joe Jonas υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τη Sophie Turner, δικαστήριο της Φλόριντα κήρυξε επίσημα διαζευγμένο το πρώην ζευγάρι.

Σύμφωνα με αντίγραφο των δικαστικών εγγραφών, μία δικαστής της κομητείας Miami-Dade ενέκρινε την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου μία εμπιστευτική συμφωνία μεταξύ των δύο μερών, κατόπιν μεσολάβησης, η οποία διέπει τη διανομή των περιουσιακών τους στοιχείων και καθορίζει τη διατροφή και την επιμέλεια των δύο παιδιών τους, της 4 ετών Willa και της δύο ετών Delphine.

Ο 35χρονος τραγουδιστής των Jonas Brothers κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από την 28χρονη ηθοποιό του «Game of Thrones» τον Σεπτέμβριο του 2023, βάζοντας τίτλους τέλους στον πενταετή γάμο τους.

Η δικαστής Gina Beovides χαρακτήρισε τον γάμο τους «αδιόρθωτα διαλυμένο» και δήλωσε ότι το ζευγάρι κατέληξε σε ένα εθελοντικό, εμπιστευτικό σχέδιο γονικής μέριμνας και συμφωνία χωρισμού που ήταν προς το συμφέρον της οικογένειας.

«Συγκεκριμένα, όσον αφορά το Σχέδιο Γονικής Μέριμνας, [ο Jonas] προηγουμένως απέσυρε εθελοντικά όλες τις απαιτήσεις και αξιώσεις του», αναφέρει η τελική απόφαση της Beovides, που φέρει ημερομηνία 6 Σεπτεμβρίου.

Πριν η διαμάχη τους για την επιμέλεια των παιδιών γίνει έντονη, ο Joe Jonas και η Sophie Turner είχαν εκδώσει κοινή ανακοίνωση στην οποία ανέφεραν ότι χωρίζουν φιλικά.

«Μετά από τέσσερα υπέροχα χρόνια γάμου, αποφασίσαμε από κοινού να τερματίσουμε τον γάμο μας φιλικά», έγραψαν στη δήλωση τους.

«Υπάρχουν πολλές εικασίες για τους λόγους, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για μία από κοινού απόφαση και ειλικρινά ελπίζουμε ότι όλοι θα σεβαστούν την επιθυμία μας για ιδιωτικότητα για εμάς και τα παιδιά μας», συνέχισε.

Όταν ο Joe Jonas κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου, χαρακτήρισε τον γάμο ως «αδιόρθωτα διαλυμένο» και ζήτηση την κοινή επιμέλεια των δύο παιδιών τους

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2016 και παντρεύτηκε αρχικά σε μία αιφνιδιαστική τελετή στο Λας Βέγκας τον Μάιο του 2019, πριν ακολουθήσει ένας πολυτελής γάμος τον επόμενο μήνα στη Νότια Γαλλία.

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάθεση της αίτησης διαζυγίου από τον Ξοε Jonas, η Sophie Turner μήνυσε τον πρώην σύζυγό της για την επιμέλεια των παιδιών τους, ισχυριζόμενη ότι ο τραγουδιστής «κρατούσε παράνομα» τα δύο παιδιά τους «από τον συνήθη τόπο κατοικίας τους στην Αγγλία», σε μία προσπάθεια να τον αναγκάσει να παραδώσει τα διαβατήρια των κοριτσιών ώστε να μπορέσουν να την ακολουθήσουν στη χώρα της.

Εκείνη την περίοδο, οι κόρες του ζευγαριού — οι οποίες γεννήθηκαν στις ΗΠΑ αλλά έχουν διπλή υπηκοότητα — ήταν με τον Joe Jonas στη Νέα Υόρκη ενώ εκείνος ήταν σε περιοδεία με τους Jonas Brothers.

Η Sophe Turner ισχυρίστηκε ότι το ζευγάρι είχε συμφωνήσει να μεγαλώσουν τα παιδιά τους στην Αγγλία πριν διαλυθεί ο γάμος του. Επίσης, υποστήριξε ότι έμαθε για την κατάθεση της αίτησης διαζυγίου μέσω των μέσων ενημέρωσης, αν και ο τραγουδιστής δήλωσε ότι το είχαν συζητήσει αρκετές φορές.

Τον Ιανουάριο, η Sophie Turner απέσυρε τη μήνυση για την «παράνομη κράτηση» των παιδιών τους αφού κατέληξαν σε συμφωνία συνεπιμέλειας.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News