Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 19:44
Ελληνική Μουσική Συναυλίες

Ο Σταύρος Ξαρχάκος για «Μια βραδιά στο Άλσος» – Μαζί του Μίλτος Πασχαλίδης, Δημήτρης Μπάσης, Ηρώ Σαΐα

Το Θέατρο Άλσος θα πλημμυρίσει από αγαπημένες και διαχρονικές μελωδίες με ένα πρόγραμμα που έχει επιμεληθεί ο ίδιος ο Σταύρος Ξαρχάκος.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος μας προσκαλεί για «Μια βραδιά στο Άλσος» την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου.

Αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς συνθέτες της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Με την απαράμιλλη μουσική ιδιοφυΐα του και τις ανατρεπτικές ενορχηστρώσεις του, ο Σταύρος Ξαρχάκος έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα έργο που όχι μόνο χαρακτηρίζει μία ολόκληρη εποχή, αλλά συνεχίζει να συγκινεί και να συνεπαίρνει το κοινό μέχρι σήμερα.

Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, το Θέατρο Άλσος θα φιλοξενήσει μία μοναδική συναυλία αφιερωμένη στο έργο του Σταύρου Ξαρχάκου και θα πλημμυρίσει από τα αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια του, ερμηνευμένα από κορυφαίους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου.

Ο ίδιος ο Σταύρος Ξαρχάκος έχει επιμεληθεί το πρόγραμμα της συναυλίας, το οποίο περιλαμβάνει μερικά από τα πιο εμβληματικά τραγούδια της καριέρας του.

Μέσα από αυτά τα τραγούδια, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να «βουτήξει» στο μουσικό σύμπαν του Σταύρου Ξαρχάκου, ανακαλύπτοντας ξανά τη μαγεία και τη δύναμη της μουσικής του.

Στη σκηνή θα ανέβουν τρεις εξαιρετικοί ερμηνευτές, οι οποίοι θα δώσουν ζωή στο έργο του Σταύρου Ξαρχάκου με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης, γνωστός για τη βαθιά συναισθηματική ερμηνεία του, ο Δημήτρης Μπάσης, με τη χαρακτηριστική φωνή του που αγγίζει τις καρδιές, και η Ηρώ Σαΐα, μία από τις πιο εκφραστικές φωνές της γενιάς της, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν στους θεατές μία «Μια βραδιά στο Άλσος» που θα θυμούνται για πολύ καιρό.

Την πολυμελή ορχήστρα των κορυφαίων σολίστ που θα συνοδεύσει τους ερμηνευτές θα διευθύνει ο ίδιος ο Σταύρος Ξαρχάκος.

Το έργο του Σταύρου Ξαρχάκου χαρακτηρίζεται από μία βαθιά καλλιτεχνική ευαισθησία και μία αδιάκοπη αναζήτηση της μουσικής τελειότητας, έχοντας συμβάλει καθοριστικά στη διαμόρφωση της σύγχρονης ελληνικής μουσικής ταυτότητας.

Η συναυλία στο Θέατρο Άλσος αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για το κοινό να απολαύσει ζωντανά το έργο ενός από τους μεγαλύτερους συνθέτες της ελληνικής μουσικής και να γίνει μάρτυρας της καλλιτεχνικής μαγείας του Σταύρου Ξαρχάκου.

Πληροφορίες

Σταύρος Ξαρχάκος
«Μια βραδιά στο Άλσος»

Ερμηνεύουν:
Μίλτος Πασχαλίδης, Δημήτρης Μπάσης, Ηρώ Σαΐα

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024
Ώρα έναρξης παράστασης: 20:30

Θέατρο Άλσος
Ευελπίδων 4
Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως

Διάθεση εισιτηρίων

• Online: more.com
• Τηλεφωνικά στο 211 77 00 000
• Φυσικά σημεία: Καταστήματα Νova, Public, Viva Spot Τεχνόπολης



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News