Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 12:00
Ξένη Μουσική

Η Selena Gomez τραγουδά στα ισπανικά στην ταινία «Emilia Pérez»

Η Selena Gomez συνδυάζει στη νέα ταινία «Emilia Pérez» τα ταλέντα της στην υποκριτική και το τραγούδι, τιμώντας παράλληλα τις ρίζες της.

Η Selena Gomez συνεχίζει να εντυπωσιάζει το κοινό με τις καλλιτεχνικές ικανότητές της, τόσο στη μουσική όσο και στον κινηματογράφο.

Με τη συμμετοχή της στη νέα ταινία «Emilia Pérez» του Jacques Audiard αποδεικνύει την ικανότητά της να ενσαρκώνει ρόλους με βάθος και συναίσθημα, ενώ παράλληλα εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να παρουσιάσει το μουσικό ταλέντο της.

Η Selena Gomez ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα απόσπασμα από την ταινία «Emilia Pérez» στο οποίο τραγουδά ένα ισπανόφωνο τραγούδι με τον τίτλο «Mi Camino».

Στο βίντεο που μοιράστηκε, η 32χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός εμφανίζεται με ξανθά μαλλιά, χορεύοντας με έναν άνδρα που φορά καουμπόικο καπέλο, ενώ τραγουδά με ένταση τους ισπανικούς στίχους του ρεφρέν.

«Μία μικρή γεύση από το τραγούδι “Mi Camino” που τραγούδησα στο “Emilia Pérez”», έγραψε η Selena Gomez στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Η ταινία «Emilia Pérez» αφηγείται την ιστορία ενός Μεξικανού βαρόνου ναρκωτικών, ο οποίος, μέσα από μια διαδικασία αυτογνωσίας, αποδέχεται την αληθινή ταυτότητά του ως γυναίκα και προχωρά σε επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλλου για να ζήσει τη ζωή που πάντα ονειρευόταν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Selena Gomez κέρδισε το βραβείο της Καλύτερης Ηθοποιού στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών για την εμφάνισή της στο «Emilia Pérez» μαζί με τις συμπρωταγωνίστριές της Zoe Saldaña, Karla Sofía Gascón και Adriana Paz.

Η ισπανόφωνη ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένους κινηματογράφους σε διάφορες χώρες τον Νοέμβριο, ενώ θα είναι διαθέσιμη στο Netflix στις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο από τις 13 Νοεμβρίου.

Η επιλογή της Selena Gomez να τραγουδήσει στα ισπανικά στην ταινία «Emilia Pérez» δεν είναι τυχαία.

Το 2021, κυκλοφόρησε το πρώτο της ισπανόφωνο EP με τίτλο «Revelación», το οποίο αποτέλεσε μια σημαντική στιγμή στην καριέρα της.

Το «Revelación» ήταν μία δήλωση αγάπης προς τις λατινοαμερικανικές ρίζες της και υπογράμμισε την επιθυμία της να εξερευνήσει και να τιμήσει αυτή την πλευρά της ταυτότητάς της.

Το EP «Revelación» απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και ήταν υποψήφιο για το βραβείο Καλύτερου Latin Pop Άλμπουμ στα 64α Βραβεία Grammy, χαρίζοντας στη Selena Gomez την πρώτη υποψηφιότητά της για Grammy.

Η συμμετοχή της στην ταινία «Emilia Pérez» αποτελεί μόνο την αρχή μιας νέας φάσης στην καριέρα της, όπου η Selena Gomez αναδεικνύει την πολυδιάστατη καλλιτεχνική φύση της.





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News