Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 9:47
Ελληνική Μουσική Συναυλίες

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα χτίζει μουσικές «Γέφυρες» ειρήνης στο Ηρώδειο

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα θα μεταφέρει το μήνυμα της ειρήνης, της αγάπης και της συνύπαρξης.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα επιστρέφει στο Ηρώδειο την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου για μία ακόμα φορά θα μας ταξιδέψει στη Μεσόγειο, χτίζοντας μουσικές γέφυρες που ενώνουν τη χώρα μας με δύο ιστορικούς λαούς, του Ισραήλ και της Παλαιστίνης.

Μαζί της 14 δεξιοτέχνες μουσικοί. Με ένα νεύμα της θα ζωντανέψουν μέσα από κοινές μελωδίες και ιστορίες, ηχοχρώματα από τη λεκάνης της Μεσογείου.

Μετά από την περσινή επιτυχημένη συναυλία της στο Ηρώδειο, η Ευανθία Ρεμπούτσικα, με την πολύτιμη συμμετοχή της Γιασμίν Λεβί (Yasmin Levy), της Μίρα Αγουάντ (Mira Awad) και τη σοπράνο Χριστίνας Πουλίτση, ξαναχτίζει τις μελωδικές της «Γέφυρες», μεταφέροντας το μήνυμα της ειρήνης, της αγάπης και της συνύπαρξης.

Σε αυτή τη σημαντική βραδιά, θα θυμηθούμε όλοι τις κοινές μας ρίζες και θα βρούμε νέους τρόπους για να συναντηθούμε στην αγκαλιά μιας μελωδίας που ξεπηδά από ένα μοναδικό βιολί.

Οι «Γέφυρες» είναι μία ταπεινή απάντηση της Ευανθίας Ρεμπούτσικα στους καιρούς που ζούμε. Φέρνουν στο προσκήνιο την αναγκαιότητα του «μαζί» και υπογραμμίζουν την ενωτική και θεραπευτική αξία της μουσικής.

Σε μία εποχή που οι συγκρούσεις και οι διαφορές φαίνονται να κυριαρχούν, η Ευανθία Ρεμπούτσικα χτίζει «Γέφυρες» επικοινωνίας και κατανόησης.

Στην καρδιά του Ηρωδείου, το κοινό θα ζήσει τη συνάντηση διαφορετικών μουσικών παραδόσεων και πολιτισμών και τον συνδυασμό της δύναμης της μουσικής με την προσδοκία για έναν καλύτερο κόσμο.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Ανδρέας Συμβουλόπουλος (πιάνο), Πάνος Δημητρακόπουλος & Eλεάνα Πιτσικάκη (κανονάκι), Θάνος Σταυρίδης (ακορντεόν), Πέτρος Βαρθακούρης (κοντραμπάσο), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο), Δημήτρης Σταρίδας (τρομπόνι), Γιάννης Οικονομίδης (τρομπέτα), Βασίλης Κετετζόγλου (κιθάρα), Πέτρος Κούρτης (κρουστά), Ευθύμιος Κρέτσης (κρουστά).

Πληροφορίες

Ευανθία Ρεμπούτσικα

Yasmin Levy
Mira Awad
Χριστίνα Πουλίτση

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου
Ωδείου Ηρώδου Αττικού

Ώρα έναρξης: 21:00

Διάθεση εισιτηρίων

• Online: more.com
• Τηλεφωνικά στο 211 77 00 000
• Φυσικά σημεία: Καταστήματα Νova, Public, Viva Spot Τεχνόπολης



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News