Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 13:45
People

Η Lady Gaga έσκισε το σενάριο του «Joker: Folie à Deux»

Η Lady Gaga περιέγραψε πώς έσκιζε τα σενάρια του «Joker: Folie à Deux» μαζί με τον Joaquin Phoenix και τον σκηνοθέτη Todd Phillips πριν τα ξαναγράψουν από την αρχή.

Η Lady Gaga αποκαλύπτει ότι έσκισε το σενάριο του «Joker: Folie à Deux» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της πολυαναμενόμενης ταινίας και περιγράφει την «απελευθέρωση» που ένιωσε.

Το «Joker: Folie à Deux» είναι η συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας «Joker» το 2019, που κέρδισε ευρεία αναγνώριση από τους κριτικούς και ένα βραβείο Όσκαρ για τον πρωταγωνιστή Joaquin Phoenix.

Ο ηθοποιός επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Joker, ενώ η Gaga αναλαμβάνει το ρόλο της αγαπημένης του, Harley Quinn.

Η Lady Gaga μίλησε πρόσφατα στο Variety για τη συνεργασία της με τον Joaquin Phoenix και τον σκηνοθέτη Todd Phillips πίσω από τις κάμερες, εξηγώντας ότι συχνά έσκιζαν τα σενάρια πριν τα ξαναγράψουν από την αρχή.

«Συχνά συναντιόμασταν στο τροχόσπιτο του Joaquin και κάποιες φορές σκίζαμε το σενάριο και ξεκινούσαμε από την αρχή. Ήταν μία πραγματικά ωραία, απελευθερωτική διαδικασία», θυμήθηκε η τραγουδίστρια και ηθοποιός.

Ο Todd Phillips αναφέρθηκε επίσης σε αυτή τη διαδικασία, περιγράφοντας τον Joaquin Phoenix ως «το τούνελ στο τέλος του φωτός».

«Σκέφτεσαι: “Εντάξει, αυτή η σκηνή δουλεύει, ας τη γυρίσουμε”. Και ο Joaquin λέει: “Όχι, όχι, ας κάνουμε μία γρήγορη συνάντηση”. Και τρεις ώρες αργότερα ξαναγράφεις τη σκηνή σε μία χαρτοπετσέτα», περιέγραψε.

Ο σκηνοθέτης επαίνεσε επιπλέον τη Lady Gaga για την ικανότητά της να συμβαδίζει με τις αντιδράσεις του συμπρωταγωνιστή της.

«Τα βγάζει πέρα, τόσο εκτός κάμερας όταν είμαστε στο τροχόσπιτο και σκίζουμε τα πάντα — το σενάριο που πιθανότατα έμαθε από το προηγούμενο βράδυ — όσο και μπροστά από την κάμερα. Δεν ήταν μικρό κατόρθωμα», τόνισε.

Το πρώτο trailer για το «Joker: Folie à Deux» κυκλοφόρησε τον Ιούλιο, δίνοντας μία πρώτη ματιά στην εμφάνιση της Lady Gaga στον ρόλο της Harley Quinn.

Το «Joker: Folie à Deux» παρουσιάζει μία φρέσκια προσέγγιση στον χαρακτήρα, τον οποίο είχε προηγουμένως υποδυθεί η Margot Robbie στο DCEU.

Ο Todd Phillips συνέκρινε την ερμηνεία της Lady Gaga στον ρόλο με τον Charles Manson, αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο προσελκύει ακολούθους που την ειδωλοποιούν.

Η Gaga δεν είναι η μόνη νέα προσθήκη στο καστ. Ο Brendan Gleeson αναλαμβάνει το ρόλο ενός φύλακα στο Άσυλο του Arkham, όπου ο Joker και η Harley Quinn συναντιούνται για πρώτη φορά, ενώ η Catherine Keener υποδύεται τη δικηγόρο του Joker.

Το «Joker: Folie à Deux» έκανε πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στις 4 Σεπτεμβρίου και θα διαγωνιστεί επίσης για τον Χρυσό Λέοντα στη φετινή διοργάνωση.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει ευρέως στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 3 Οκτωβρίου 2024.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News