Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 18:44
Ξένη Μουσική

Halsey: Η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ «The Great Impersonator»

«Δημιούργησα αυτό το άλμπουμ ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο», σχολιάζει η Halsey.

Η Halsey αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ της «The Great Impersonator», καθώς και το εξώφυλλό του, μετά από ένα κυνήγι θησαυρού για τους θαυμαστές της σε διάφορες πόλεις του κόσμου.

Η 29χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε τις λεπτομέρειες την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, αποκαλύπτοντας ότι το «The Great Impersonator», το οποίο αποτελεί το πέμπτο άλμπουμ της, θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου.

«Δημιούργησα αυτό το άλμπουμ ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο», έγραψε η Halsey, αναφερόμενη στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια και τη μάχη της με τον λύκο και μία σπάνια μορφή λευχαιμίας – τη λεμφοϋπερπλαστική διαταραχή των Τ-λεμφοκυττάρων.

«Και νιώθω ότι περίμενα μία αιωνιότητα για να το μοιραστώ μαζί σας. Θα περιμένω λίγο ακόμα. Έχω ήδη περιμένει μία δεκαετία», συνέχισε.

Η Halsey έδωσε επίσης στη δημοσιότητα το κύριο εξώφυλλο του «The Great Impersonator», το οποίο διαθέτει μία ασπρόμαυρη κοντινή φωτογραφία της με ροδοκόκκινα μάγουλα και ένα αυτοκόλλητο σε σχήμα αστεριού στο μέτωπό της, που αναγράφει τον τίτλο του άλμπουμ.

«Ελάτε, κυρίες και κύριοι», διαβάζουμε στις μικρές γραμμές του αυτοκόλλητου.

«Δείτε το θαύμα του αιώνα. Μάρτυρες της απίστευτης ικανότητας μιας γυναίκας που μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε, οτιδήποτε επιθυμεί η καρδιά σας», γράφει το κείμενο.

Προηγουμένως, οι θαυμαστές της Halsey είχαν ανακαλύψει την τοποθεσία μιας από τις πέντε χρονοκάψουλες που είχαν κρυφτεί σε πόλεις σε όλο τον κόσμο, με βάση τις ενδείξεις που δημοσίευσε η τραγουδίστρια.

Η πρώτη κάψουλα βρέθηκε σε ένα κατάστημα της International Magic στο Λονδίνο.

Οι επόμενες τέσσερις, που είναι κρυμμένες σε Νέα Υόρκη, Τορόντο, Λος Άντζελες και Σίδνεϊ, θα είναι αφιερωμένες σε διαφορετικές δεκαετίες και θα αποκαλύπτουν παραλλαγές του εξωφύλλου του «The Great Impersonator».

«Πρέπει να συνεργαστείτε, καθώς οι ενδείξεις για την επόμενη πόλη δεν θα αποκαλυφθούν μέχρι να βρεθεί η προηγούμενη», προειδοποίησε η Halsey όταν ανακοίνωσε το κυνήγι θησαυρού την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου. «Μην ανοιγοκλείσετε τα μάτια σας… γιατί θα το χάσετε.»

Το «The Great Impersonator» είναι το επόμενο άλμπουμ της Halsey μετά το «If I Can’t Have Love, I Want Power», σε παραγωγή του Trent Reznor και του Atticus Ross των Nine Inch Nails, το οποίο κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2021.

Μέχρι τώρα, η τραγουδίστρια έχει παρουσιάσει τρία singles από το άλμπουμ, το «The End», το «Lucky» και το «Lonely Is The Muse».

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να κυκλοφορήσει και το τέταρτο single του «The Great Impersonator», με τίτλο «Ego».





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News