Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 18:43
People

Elton John: Έχει «περιορισμένη όραση στο ένα μάτι» μετά από σοβαρή οφθαλμική λοίμωξη

Ο Elton John αναρρώνει αργά αλλά σταθερά.

Ο Elton John αποκάλυψε ότι υπέστη μία «σοβαρή οφθαλμική μόλυνση» που τον άφησε με «περιορισμένη όραση» στο ένα μάτι του.

Ο θρύλος της pop μουσικής εξήγησε σε ανάρτησή του στους επίσημους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι τα προβλήματα όρασης εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και σημείωσε ότι ανάρρωση προχωρά αργά.

«Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αντιμετώπισα μία σοβαρή οφθαλμική μόλυνση που δυστυχώς με άφησε με περιορισμένη όραση στο ένα μάτι. Αναρρώνω, αλλά είναι μία εξαιρετικά αργή διαδικασία και θα χρειαστεί χρόνος πριν επανέλθει η όραση στο επηρεασμένο μάτι», έγραψε.

Ο Elton John ευχαρίστησε, στη συνέχεια, τους γιατρούς και τις νοσοκόμες που τον φρόντισαν.

«Είμαι τόσο ευγνώμων για την εξαιρετική ομάδα γιατρών και νοσοκόμων, καθώς και για την οικογένειά μου, που με φρόντισαν τόσο καλά τις τελευταίες εβδομάδες», ανέφερε.

«Πέρασα ήσυχα το καλοκαίρι αναρρώνοντας στο σπίτι και νιώθω θετικά για την πρόοδο που έχω κάνει μέχρι τώρα στην ανάρρωση και την αποκατάστασή μου», συνέχισε.

Εν τω μεταξύ, ο Elton John επρόκειτο αυτήν την εβδομάδα να παρευρεθεί στην πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ του «Never Too Late» στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο.

Εκπρόσωπός του ενημέρωσε ότι ο Elton John θα βρίσκεται κανονικά στο Τορόντο για την παρουσίαση του ντοκιμαντέρ στις 6 Σεπτεμβρίου, όπως είχε προγραμματιστεί.

Επίσης, ο 77χρονος καλλιτέχνης υποβλήθηκε νωρίτερα φέτος σε χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης γονάτου.

Ο Elton John έχει και άλλα σχέδια ή εμφανίσεις που περιμένουν.

Αν και έχει αποσυρθεί από τις περιοδείες, συνεχίζει να κάνει μεμονωμένες εμφανίσεις, κυρίως σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, και είναι προγραμματισμένο να εμφανιστεί στις 22 Οκτωβρίου στο Λος Άντζελες στην ετήσια εκδήλωση Spirit of Life Gala για την έρευνα κατά του καρκίνου του City of Hope, που φέτος τιμά τον Jay Marciano.

 





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News