Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 0:48
People

Η Rihanna είναι το νέο πρόσωπο του αρώματος J’Adore της Dior

Η Rihanna πρωταγωνιστεί σε μία εκθαμβωτική ταινία μικρού μήκους για την Dior.

Η Rihanna είναι η νέα βασίλισσα της Dior.

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, ανακοινώθηκε ότι η 36χρονη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας είναι το νέο πρόσωπο του αρώματος J’Adore από την Dior μέσα από μία εκθαμβωτική ταινία μικρού μήκους σκηνοθετημένη από τον Steven Klein.

Η Rihanna παίρνει τη σκυτάλη από τη Charlize Theron, η οποία ήταν μακροχρόνια πρέσβειρα του οίκου ειδών πολυτελείας.

«Δυνατή, εκθαμβωτική και πηγή έμπνευσης, η Rihanna ενσαρκώνει τη θριαμβευτική και ελεύθερη θηλυκότητα του J’adore μέσα από τη ματιά του Steven Klein», αναφέρει η περιγραφή της ταινίας
μικρού μήκους.

«J’adore και Rihanna, ένα νέο χρυσό όνειρο ξεκινά», προσθέτει.

Με μουσική υπόκρουση το τραγούδι «Love On The Brain» από το άλμπουμ «ANTI» (2016) της Rihanna, το βίντεο διάρκειας ενός λεπτού ακολουθεί την τραγουδίστρια καθώς διασχίζει τους διαδρόμους του Ανακτόρου των Βερσαλλιών στη Γαλλία, φορώντας ένα μαγευτικό, λαμπερό χρυσό φόρεμα, πριν αρχίσει να περπατάει πάνω στο νερό με ψηλά τακούνια.

«Τα όνειρά σου, κάν’ τα πραγματικότητα», λέει η Rihanna στην κάμερα στο τέλος της ταινίας μικρού μήκους.

Η Rihanna, για την οποία ανακοινώθηκε ότι είναι το νέο πρόσωπο του αρώματος J’Adore νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, διατηρεί μία μακρά σχέση με την Dior.

Μεταξύ άλλων, έχει εμφανιστεί σε πολλές επιδείξεις μόδας του οίκου, ειδικά κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού τόσο νωρίτερα φέτος και κατά την πρώτη εγκυμοσύνη της, ενώ το 2015 έγινε η πρώτη μαύρη πρέσβειρα της Dior.

«Για πάνω από δύο δεκαετίες, το άρωμα αυτό αποτελεί ένα λαμπρό και πιστό σύντροφο για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, το άρωμα μιας δυνατής, απελευθερωμένης και ανεξάρτητης γυναίκας, που συντονίζεται τέλεια με την προσωπική ιστορία της Rihanna», ανέφερε η LVMH, ιδιοκτήτρια της Dior, όταν ανακοινώθηκε η πρόσφατη συνεργασία τους.

«Αυτό το άρωμα, που γνωρίζω και αγαπώ εδώ και τόσο καιρό, σημαίνει πολλά για τις γυναίκες», δήλωσε η Rihanna για το J’Adore.

«Είναι κάτι περισσότερο από ένα άρωμα, είναι ένας σύντροφος και ένα σημείο αναφοράς. Είμαι ιδιαίτερα συμμετέχω που εντάσσομαι σε αυτή την περιπέτεια και που συμβάλλω σε αυτήν μέσα από τον κόσμο μου, την ιστορία μου, τις ρίζες μου, καθώς και τη δημιουργικότητα και τη δική μου θηλυκότητα», συνέχισε.

Το γυναικείο άρωμα της Dior συνδυάζει νότες από λουλούδια και φρούτα – με νότες από ylang-ylang, τριαντάφυλλο Δαμασκού από την Τουρκία, γιασεμί grandiflorum και ινδικό γιασεμί sambac.

Δείτε την ταινία μικρού μήκους για το J’Adore παρακάτω.





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News