Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 5:44
Ελληνική Μουσική

«Μαρία Αλίκη»: Σταμάτης Κραουνάκης και Τάνια Τσανακλίδου σε ένα τραγούδι για την ταινία «Ο Νόμος του Μέρφυ»

Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Τάνια Τσανακλίδου προσφέρουν μία ματιά στην αναπάντεχη ζωή της ηρωίδας της ταινίας.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης γράφει ένα τραγούδι εμπνευσμένο από την ηρωίδα της νέας ταινίας «Ο Νόμος του Μέρφυ» του Άγγελου Φραντζή.

Η υπέροχη Τάνια Τσανακλίδου, με την υπέροχη φωνή της, ερμηνεύει το τραγούδι «Μαρία Αλίκη» και προσφέρει μία ματιά στην αναπάντεχη ζωή της πρωταγωνίστριας.

«Ο Νόμος του Μέρφυ», η νέα ταινία του Άγγελου Φραντζή, σκηνοθέτη της μεγάλης επιτυχίας «Ευτυχία», είναι μία κωμωδία υψηλών προδιαγραφών που σπάει τον κώδικα με το ανατρεπτικό της σενάριο και το έξυπνο χιούμορ.

Έπειτα από ένα ατύχημα, η Μαρία Αλίκη, μία αποτυχημένη ηθοποιός σε αναζήτηση μεγάλων ρόλων, εισέρχεται σε μία πραγματικότητα όπου καλείται να παίξει όλους τους πιθανούς ρόλους που θα μπορούσε να της έχει χαρίσει η ζωή, αν είχε κάνει διαφορετικές επιλογές.

Πού βρίσκεται; Ονειρεύεται, πέθανε ή λιποθύμησε;

Προσπαθώντας να καταλάβει τι της συμβαίνει, αλλά και να βρει την έξοδο προς την αληθινή ζωή της, η Μαρία Αλίκη βλέπει τον εαυτό της να προσπαθεί να χωρέσει σε ρόλους που μοιάζει να έχουν σχεδιάσει άλλοι για εκείνη.

Πώς μπορεί να γυρίσει πίσω; Κυρίως όμως: θέλει να γυρίσει πίσω;

Υπάρχει κάτι που αγαπάει στη ζωή της; Σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας, με πολλά ευτράπελα, η Μαρία Αλίκη θα αναμετρηθεί με τον εαυτό της και θα κληθεί να απαντήσει επί της ουσίας «To be or not to be?».

Σε τελική ανάλυση, ποια είναι πραγματικά η Μαρία Αλίκη και πώς μπορεί να βρει την έξοδο για να επιστρέψει στη ζωή;

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο ενσαρκώνει η Κάτια Γκουλιώνη, έχοντας στο πλευρό της ένα εντυπωσιακό cast: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Νίκος Κουρής, Τόνια Σωτηροπούλου, Θάνος Τοκάκης, Χρήστος Στέργιογλου, Βικτώρια Μπιτούνη, Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Λυδία Φωτοπούλου, Effi Rabsilber, Λευτέρης Πολυχρόνης, Ευάγγελος Βογιατζής).

Το σενάριο υπογράφουν ο Άγγελος Φραντζής, η Κατερίνα Μπέη και ο Κωστής Σαμαράς, ενώ η μουσική φέρει την υπογραφή του Σταμάτη Κραουνάκη.

Η ταινία «Ο Νόμος του Μέρφυ» του Άγγελου Φραντζή θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον ερχόμενο Νοέμβριο από την Tanweer.

Τάνια Τσανακλίδου – Μαρία Αλίκη | Tania Tsanaklidou – Maria Aliki (Official Lyric Video)



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News