Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 1:38
People

Slash: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της θετής κόρης του

Η θετή κόρη του Slash έδωσε τέλος στη ζωή της.

Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της θετής κόρης του θρυλικού κιθαρίστα Slash των Guns N’ Roses, Lucy-Bleu Knight, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 25 ετών στις 19 Ιουλίου 2024.

Η είδηση του θανάτου της προκάλεσε σοκ και θλίψη στο ευρύ κοινό και ιδιαίτερα στους οικείους της, οι οποίοι ζήτησαν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να αποφύγουν τη «δημιουργία υποθέσεων και εικασιών» γύρω από την τραγική αυτή απώλεια.

Στις 29 Αυγούστου 2024, η Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες ανακοίνωσε επίσημα την αιτία θανάτου της Lucy-Bleu Knight, ρίχνοντας φως στην τραγική αυτή υπόθεση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο θάνατος της Knight αποδόθηκε σε τοξικότητα υδρόθειου, ενώ η μέθοδος του θανάτου χαρακτηρίστηκε ως αυτοκτονία.

Το υδρόθειο είναι ένα άχρωμο, εξαιρετικά τοξικό αέριο που μπορεί να αναγνωριστεί από τη χαρακτηριστική δυσάρεστη οσμή του, η οποία θυμίζει σάπια αυγά.

Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ, η εισπνοή υδρόθειου σε υψηλές συγκεντρώσεις μπορεί να προκαλέσει ταχύτατη απώλεια συνείδησης και θάνατο, γεγονός που καθιστά τη χρήση του εξαιρετικά επικίνδυνη.

Η Lucy-Bleu Knight δεν ήταν μόνο γνωστή για την προσωπική σύνδεσή της με τον Slash, αλλά και για την επαγγελματική πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο.

Εργαζόταν ως υπεύθυνη καθημερινής διαχείρισης στην Electric Lady Management, ενώ παράλληλα ασχολούνταν με την τέχνη του τατουάζ, δημοσιεύοντας συχνά τα έργα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Lucy-Bleu Knight ήταν κόρη της Meegan Hodges και του Mark Knight, με τη Hodges και τον Slash να διατηρούν μακροχρόνια σχέση που ξεκίνησε το 1989 και αναζωπυρώθηκε το 2015.

Η παρουσία της Lucy-Bleu στη ζωή τους υπήρξε καθοριστική, και η απώλειά της άφησε ένα ανεπούλωτο κενό. Η ανακοίνωση της αιτίας θανάτου της, ενώ δίνει κάποιες απαντήσεις, δεν μειώνει το βάρος της απώλειας για τους αγαπημένους της.

Μετά τον θάνατο της Knight, ο Slash εξέφρασε δημόσια τη θλίψη του μέσω κοινωνικών δικτύων, αποκαλύπτοντας το βαθύ πόνο που αισθάνεται.

Σε ένα συγκινητικό μήνυμα, έγραψε: «Η καρδιά μου είναι μόνιμα ραγισμένη. Δεν θα σταματήσω ποτέ να σε θυμάμαι και να σε αγαπάω.»

«Ήσουν πάντα μία ακτίνα χαράς, γέλιου, δημιουργικότητας και ομορφιάς στη ζωή τόσων πολλών ανθρώπων που σε αγάπησαν τόσο πολύ. Βρίσκω παρηγοριά στην ελπίδα ότι πλέον είσαι σε γαλήνη. Θα σε αγαπώ αιώνια», συνέχισε.

Την ημέρα πριν από την ανακοίνωση της αιτίας θανάτου της Lucy-Bleu Knight, ο Slash προχώρησε την ακύρωση πολλών συναυλιών από την περιοδεία του «S.E.R.P.E.N.T» λόγω «απρόβλεπτων περιστάσεων».

Η περιοδεία αυτή ήταν αφιερωμένη στην προώθηση του πρόσφατου άλμπουμ του «Orgy Of The Damned», το οποίο περιλαμβάνει διασκευές κλασικών blues τραγουδιών.

Η ακύρωση των συναυλιών θεωρήθηκε έπειτα από πολλούς ως απόρροια της τραγικής απώλειας της θετής κόρης του κιθαρίστα.





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News