Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 19:42
Ξένη Μουσική

Mabel: Το «Chat» τονίζει την ομορφιά της απλότητας στις ερωτικές σχέσεις

Μία ακόμα συναρπαστική προσθήκη στο ρεπερτόριο της Mabel.

Μετά την εντυπωσιακή πρώτη παρουσίαση του single «Chat» στο πρόσφατο Καρναβάλι του Notting Hill στο Λονδίνο, η Mabel μοιράζεται την ηχογραφημένη εκδοχή του τραγουδιού με τους θαυμαστές της.

Το «Chat» εκφράζει την ομορφιά του να επιβραδύνεις τις ρομαντικές σχέσεις και να εξερευνάς την τέχνη της συζήτησης.

Η Afroswing παραγωγή και η χαρακτηριστική, γοητευτική φωνή της Mabel κάνουν το «Chat» μία ακόμα συναρπαστική προσθήκη στο νέο κεφάλαιο μιας από τις πιο ταλαντούχες Βρετανίδες καλλιτέχνιδες.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα music video δημιουργίας του Toby Haygarth, το οποίο αποτυπώνει την ατμόσφαιρα του ετήσιου φεστιβάλ στο Notting Hill.

Η Mabel σχολιάζει: «Το “Chat” είναι το τέλειο τραγούδι για το καλοκαίρι. Επέλεξα μία απλή ερωτική ιστορία γιατί η καλύτερη μορφή αγάπης δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη.»

«Όταν βρεις κάποιον με τον οποίο μπορείς να μοιραστείς όλα όσα σκέφτεσαι, μπορείς να χαθείς μέσα του,» λέει.

Μετά την επιστροφή της στις R&B ρίζες της με το τραγούδι «Vitamins» και το ενδυναμωτικό «Look At My Body Pt. II» με τη συμμετοχή της Shygirl, ακολούθησε το «Female Intuition», μία ακόμα φρέσκια ματιά στη δουλειά της.

Η Mebal συνεργάστηκε επίσης πρόσφατα με τον ανερχόμενο σταρ από την Γκάνα Black Sherif στο single «Zero».

Τις τελευταίες εβδομάδες, η τραγουδίστρια έχει εμφανιστεί σε αρκετά μεγάλα ευρωπαϊκά φεστιβάλ, όπως το Primavera Sound και το Open’er.

Η Mabel Alabama-Pearl McVey είναι μία από τις πιο λαμπρές pop stars της Βρετανίας.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, 12 τραγούδια της έχουν ανέβει στο Top 20 των charts, συμπεριλαμβανομένων των επιτυχιών «Don’t Call Me Up,» «My Lover» και «Fine Line» και δύο από τα άλμπουμ της έχουν φτάσει στο Top 3 του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Mabel έχει κερδίσει το BRIT Award για τον Καλύτερο Σόλο Καλλιτέχνη της Χρονιάς. Το πλατινένιο άλμπουμ της «High Expectations» ήταν το debut album με τις περισσότερες πωλήσεις από Βρετανό καλλιτέχνη το 2019.

Το άλμπουμ της «About Last Night» του 2022 είχε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία, κάνοντας ντεμπούτο στη δεύτερη θέση των βρετανικών charts και κερδίζοντας επαίνους από μέσα ενημέρωσης όπως το NME, The Observer και DIY.

Μέχρι σήμερα, η Mabel έχει συγκεντρώσει πάνω από 4,5 δισεκατομμύρια streams και τα singles της έχουν πουλήσει πάνω από 8 εκατομμύρια αντίτυπα.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News