Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 0:51
Ελληνική Μουσική

Ο «Μύθος» της Josephine συνεχίζεται – Το νέο τραγούδι της

Ανακαλύψτε τον «Μύθο» της Josephine.

Η Josephine, η πολυτάλαντη τραγουδίστρια, γράφει τον δικό της «Μύθο», με το νέο τραγούδι της που αναμένεται κερδίσει τις εντυπώσεις.

Μετά την τεράστια επιτυχία του πλατινένιου άλμπουμ της «Τα Καλά Κορίτσια» και το τελευταίο single της «Νούμερο 1», η Josephine συνεχίζει να συναρπάζει με την ξεχωριστή καλλιτεχνική υπογραφή της.

Το νέο single της «Μύθος», το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records, αποτελεί μια ενδιαφέρουσα μίξη ethnic στοιχείων με σύγχρονο ήχο, ενσωματώνοντας ελληνικό λαϊκό τραγούδι με διακριτικά, αλλά έντονα στοιχεία μπουζουκιού.

Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού έχουν τη σφραγίδα των ταλαντούχων Λεωνίδα Σώζου και Βασίλη Κουμεντάκου, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τη Josephine και έχουν δημιουργήσει επιτυχίες που αγαπήθηκαν από το κοινό.

Το τραγούδι «Μύθος» αφηγείται μια νέα ιστορία αγάπης, προσφέροντας στους ακροατές έναν μουσικό καμβά γεμάτο πάθος.

Η φωνή της Josephine, άλλοτε γλυκιά και άλλοτε δυναμική, καταφέρνει να μεταφέρει το συναίσθημα κάθε στίχου με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Το music video του «Μύθος» συμπληρώνει υπέροχα ατμόσφαιρα του τραγουδιού.

Υπό τη σκηνοθετική ματιά του Tasos Xiarcho, η Josephine κυριαρχεί στην οθόνη ως μια πραγματική θεά του σύγχρονου μουσικού στερεώματος.

Το video, εμπνευσμένο από την αρχαία ελληνική μυθολογία, περιλαμβάνει πλούσια χρώματα και εντυπωσιακά σκηνικά που ενισχύουν το μυθικό και γιορτινό κλίμα.

Η εμφάνιση της Josephine, πάντοτε κομψή και γεμάτη θετική ενέργεια, κλέβει τις εντυπώσεις, ενώ η χορογραφία και η αισθητική του video συνθέτουν ένα αποτέλεσμα που καθηλώνει τον θεατή από την πρώτη στιγμή.

Το video ακολουθεί την πορεία μιας νέας ερωτικής ιστορίας, αναδεικνύοντας τα συναισθήματα που συνοδεύουν κάθε αρχή και κάθε νέο ξεκίνημα.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του «Μύθος», η Josephine συνεχίζει τις επιτυχημένες ζωντανές εμφανίσεις της.

Από το Σάββατο 31 Αυγούστου, η Josephine θα εμφανίζεται στο πλευρό του Νίκου Βέρτη στο «YTON the music show» για να χαρίσει μοναδικές στιγμές με την ενέργεια που μεταδίδει στη σκηνή.

Εκτός από τις εμφανίσεις της στην Αθήνα, η Josephine συνεχίζει την περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, συναντώντας τους θαυμαστές της και προσφέροντας μοναδικές live εμπειρίες.

Με τη μοναδική παρουσία του, η Josephine προσφέρει ένα ακόμα τραγούδι που υπόσχεται να μείνει για καιρό στις καρδιές του κοινού.

Η πορεία της μέχρι σήμερα αποδεικνύει αναζητά νέους τρόπους έκφρασης και δημιουργίας. Με ταλέντ και πάθος, η Josephine συνεχίζει να γράφει τη δική της… μυθική ιστορία στην ελληνική μουσική, αφήνοντας το στίγμα της σε κάθε βήμα της.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News