Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 0:32
Ξένη Μουσική

Ο Harry Styles πήγε σε συναυλία του Niall Horan και διασκέδασε με το «Stockholm Syndrome» των One Direction

Ο Harry Styles διασκέδαζε με την ψυχή του καθώς ο Niall Horan τραγουδούσε μία από τις επιτυχίες των One Direction.

Ο Harry Styles εθεάθη στο κοινό της συναυλίας του Niall Horan στο Co-op Live στο Μάντσεστερ της Αγγλίας, στο πλαίσιο της περιοδείας του «The Show Live on Tour», την Τρίτη 27 Αυγούστου.

Ένα βίντεο που μοιράστηκε ένας θαυμαστής στα κοινωνικά δίκτυα δείχνει τον Harry Styles να χορεύει καθώς ο Niall Horan τραγουδά το τραγούδι «Stockholm Syndrome» των One Direction από το άλμπουμ τους «Four» του 2014.

Το «Four» ήταν το τελευταίο άλμπουμ των One Direction στο οποίο συμμετείχαν και τα πέντε αρχικά μέλη του συγκροτήματος, Harry Styles, Nial Horan, Zayn Malik, Louis Tomlinson και Liam Payne, αφού ο Zayn αποχώρησε από το συγκρότημα το 2015, πριν την κυκλοφορία του «Made in the A.M.», το οποίο ήταν το πέμπτο και τελευταίο άλμπουμ τους πριν από τη διάλυσή τους.

Στο βίντεο, ο Styles φαίνεται να φοράει μία κίτρινη ζακέτα και ένα λευκό μπλουζάκι, ενώ κινείται στον ρυθμό του τραγουδιού, και σε κάποιο σημείο κουνάει τα χέρια του στον αέρα.

Φορούσε επίσης μία τσάντα χιαστί και είχε λίγη γενειάδα στο πρόσωπο.

Στο παρασκήνιο ακούγεται ο Horan να τραγουδάει τους στίχους: «Oh, baby, you got me tied down /Oh, baby, I’ll never leave if you keep holding me this way.»

Ο Niall Horan ξεκίνησε την περιοδεία του «The Show Live on Tour» για την προώθηση του τρίτου σόλο άλμπουμ του, «The Show», κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2023.

Η περιοδεία έχει προγραμματισμένες μελλοντικές στάσεις στο Αμπερντίν στο Aberdeen της Σκωτίας, στο Λονδίνο, στο Μόναχο, στην Πόλη του Μεξικού και πολλά άλλα μέρη.

Niall Horan
Taylor Hill/Getty Images for Boston Calling

Σε μία πρόσφατη συναυλία του στο Δουβλίνο, ο Niall Horan υποδέχθηκε στη σκηνή τον Ed Sheeran για να γυρίσουν τον χρόνο στην εποχή των One Direction. «Άλλη μία υπέροχη ανάμνηση», σχολίασε ο Ιρλανδός τραγουδιστής για τη στιγμή στο Instagram.

Εν τω μεταξύ, ο Harry Styles κρατά χαμηλούς τόνους μετά από μία πολυάσχολη περίοδο με την κυκλοφορία των ταινιών του «Don’t Worry Darling» και «My Policeman», καθώς και του άλμπουμ του «Harry’s House» (2022) και την περιοδεία που ακολούθησε.

Νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, ο Harry Styles συνάντησε στη σκηνή τη Stevie Nicks για ένα ντουέτο του «Stop Draggin’ My Heart Around» και του «Landslide» κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο BST Hyde Park στο Λονδίνο.

Τελευταία, ο Harry Styles φαίνεται να αναπολεί τον χρόνο του στους One Direction, καθώς πέρυσι ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα μία selfie φωτογραφία του από το γυμναστήριο στην οποία φορούσε ένα παλιό μπλουζάκι του συγκροτήματος, πριν διαγράψει την ανάρτησή του.

Ο τραγουδιστής σχολίασε το περιστατικό αργότερα στην περιοδεία, λέγοντας: «Υποθέτω ότι μερικοί από εμάς έχουμε μυστικά. Ίσως, όπως μερικοί άνθρωποι, θέλετε να κρατήσετε κάτι για τον εαυτό σας, και ίσως μία μέρα το δημοσιεύσετε κατά λάθος στην ιστορία σας στο Instagram.»

Νωρίτερα την ίδια χρονιά, ο Harry Styles έκανε μία αναφορά στην αρχή της καριέρας του στα BRIT Awards 2023, όπου ευχαρίστησε τα υπόλοιπα μέλη των One Direction κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για το βραβείο του Βρετανού Καλλιτέχνη της Χρονιάς.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη μητέρα μου που δήλωσε συμμετοχή για εμένα στο “X Factor” χωρίς να μου το πει, οπότε κυριολεκτικά δεν θα ήμουν εδώ χωρίς εσένα», είπε.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Niall, τον Louis, τον Liam και τον Zayn γιατί δεν θα ήμουν εδώ χωρίς εσάς επίσης. Σας ευχαριστώ πολύ», πρόσθεσε.





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News