Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 19:44
Ελληνική Μουσική Συναυλίες

Ευανθία Ρεμπούτσικα και Γιώργος Περρής σε ένα μαγικό μουσικό ταξίδι από την ανατολή έως τη δύση

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και ο Γιώργος Περρής θα φέρουν τον ρυθμό και τη χαρά που ταιριάζει στις τελευταίες ανέμελες στιγμές του καλοκαιριού.

Η σπουδαία Ελληνίδα συνθέτρια και μουσικός Ευανθία Ρεμπούτσικα και ο σημαντικός διεθνής ερμηνευτής Γιώργος Περρής συμπράττουν επί σκηνής σε ένα μαγικό μουσικό ταξίδι με μουσικές και τραγούδια από την Ανατολή έως τη Δύση.

Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» Δήμου Αχαρνών.

Στη συναυλία θα ακουστούν μουσικές από τα σπουδαία soundtracks της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, από ταινίες όπως η «Πολίτικη κουζίνα», ο «Νοτιάς», και το «Babam ve Oğlum» μέχρι τη «Φωνή Αιγαίου» και τις «Μη Χαμένες Πατρίδες».

Ο Γιώργος Περρής θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια της δισκογραφίας του, όπως το «Καρδιά Κοίτα» και το «Όλα Ένα» από τη συνεργασία του με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και τη Λίνα Νικολακοπούλου.

Επίσης, θα γοητεύσει το κοινό με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Θα Σ’ Αγαπώ» καθώς και τραγούδια από το ξένο ρεπερτόριό του.

Η μαγεία της μουσικής της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και η βελούδινη φωνή του Γιώργου Περρή θα συναντήσουν το άρωμα του καλοκαιριού.

Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» Δήμου Αχαρνών, θα φέρουν τον ρυθμό και τη χαρά που ταιριάζει στις τελευταίες ανέμελες στιγμές του θέρους μαζί με τους ταλαντούχους μουσικούς και φίλους τους.

Συμμετέχουν ο Ανδρέας Συμβουλόπουλος και ο Στάθης Σούλης στο πιάνο, ο Πάνος Δημητρακόπουλος στο κανονάκι, ο Θάνος Σταυρίδης στο ακορντεόν και ο Μάκης Κρέτσης και ο Γιώργος Φασόλης στα κρουστά.

Πληροφορίες

Ευανθία Ρεμπούτσικα – Γιώργος Περρής

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Δημοτικό Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»
Δήμου Αχαρνών

Ώρα έναρξης: 21:00

Διάθεση εισιτηρίων

Ticket Services
– Online: www.ticketservices.gr
– Τηλεφωνικά: 210 72 34 567
– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News