Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 0:42
Ελληνική Μουσική Συναυλίες

Κώστας Χατζής: Μία βραδιά γεμάτη νοσταλγία στο Κατράκειο Θέατρο

Ο Κώστας Χατζής θα μας ταξιδέψει σε όλες τις δεκαετίες της καριέρας του μέσα από επιλογές από τη σπουδαία δισκογραφία του.

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του χειμώνα, ο σπουδαίος Κώστας Χατζής έρχεται για μία ξεχωριστή συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και τραγουδοποιός με την ιδιαίτερη βραχνάδα στη φωνή του και την κιθάρα του, έχει ένα μοναδικό τρόπο να επικοινωνεί με το κοινό και να συγκινεί.

Τα τραγούδια που επέλεξε να ερμηνεύσει όλα αυτά τα χρόνια της μεγάλης μουσικής του πορείας, είναι μπαλάντες που περιέχουν έντονη κοινωνική κριτική.

Σε όλα τα τραγούδια των μεγάλων συνθετών που έχει ερμηνεύσει, όπως του Μάνου Χατζιδάκη, του Μίμη Πλέσσα, του Μίκη Θεοδωράκη, του Γιάννη Μαρκόπουλου και του Σταύρου Ξαρχάκου έχει καταφέρει να προσδώσει το δικό του, ξεχωριστό ύφος.

Ο Κώστας Χατζής, με τη χαρακτηριστική φωνή του, θα μας ταξιδέψει σε όλες τις δεκαετίες της καριέρας του μέσα από επιλογές από τη σπουδαία δισκογραφία του που έχουν καθορίσει τη μουσική πορεία του, σε μία μαγευτική βραδιά γεμάτη νοσταλγία και συναισθηματική φόρτιση.

Μαζί του στη σκηνή η Ελπίδα και η Δανιέλα Χατζή.

Η Ελπίδα, με τη δική της μακρόχρονη πορεία, θα συμπράξει με τον Κώστα Χατζή σε αγαπημένα ντουέτα. Η Δανιέλα Χατζή, εκπροσωπώντας τη νεότερη γενιά, θα προσφέρει μία φρέσκια ματιά σε κλασικά τραγούδια.

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, θα απολαύσουμε τον κορυφαίο καλλιτέχνη που κατάφερε να σφραγίσει μία ολόκληρη εποχή, για περισσότερες από έξι δεκαετίες.

Πληροφορίες

Κώστας Χατζής

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου
Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Ώρα έναρξης: 21:00

Διάθεση εισιτηρίων

• Online: more.com
• Τηλεφωνικά στο 211 77 00 000
• Φυσικά σημεία: Καταστήματα Νova, Public, Viva Spot Τεχνόπολης



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News