Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 10:06
Ξένη Μουσική

Selena Gomez και David Henrie μιλούν για την επιστροφή τους στο «Wizards of Waverly Place»

Η Selena Gomez δηλώνει «χαρούμενη» για την επιστροφή του «Wizards of Waverly Place».

Συνολικά 12 χρόνια έχουν περάσει από τότε που το «Wizards of Waverly Place» τελείωσε το 2012 μετά από τέσσερις σεζόν, αλλά με την επανένωση για το spinoff, «Wizards Beyond Waverly Place», ήταν σαν να μην πέρασε ούτε μία μέρα για τους πρωταγωνιστές Selena Gomez και David Henrie.

«Ένιωσα σαν να γύρισα σπίτι μου», δήλωσε η Selena Gomez στο Variety σε εκδήλωση για την πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν του «Only Murders In The Building» στο Χόλιγουντ την Πέμπτη 22 Αυγούστου.

«Είμαι τόσο χαρούμενη που μπορώ να επαναφέρω αυτό το δώρο της παιδικής μου ηλικίας και να το δώσω σε νέα παιδιά εκεί έξω», συνέχισε.

Όταν η αρχική σειρά «Wizards of Waverly Place» έφτασε στο τέλος της, η Selena Gomez δεν πίστευε ποτέ ότι θα έπαιζε ξανά την Alex Russo. Αλλά τώρα ελπίζει ότι το spinoff θα έχει μία πολυετή πορεία.

«Δεν ξέρουμε, αλλά αν αρέσει στον κόσμο, θα δούμε», είπε για τη νέα σειρά.

Η Selena Gomez είναι παραγωγός του «Wizards Beyond Waverly Place» και εμφανίζεται ως guest star στο πρώτο επεισόδιο της σειράς.

Ο David Henrie, ο οποίος επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως ο αδερφός της Alex, Justin Russo, είπε: «Η Selena κι εγώ και η σύζυγός μου περάσαμε τόσα χρόνια πίνοντας κρασί και συζητώντας για το πού θα βρίσκονταν οι χαρακτήρες μας, και κάποια στιγμή κοιταχτήκαμε και είπαμε: “Νομίζω ότι έχουμε μία σειρά. Πρέπει να μιλήσουμε με την Disney γι’ αυτό.”»

«Και το κάναμε. Χρειάστηκαν χρόνια ανάπτυξης για να φτάσουμε ακριβώς στο σημείο που έπρεπε να είναι», σημείωσε.

«Έγινε από με αγάπη. Το πρώτο πράγμα που ρωτούν τη Selena ακόμα και σήμερα είναι το “Wizards” Είναι μία σειρά που σημαίνει πολλά για πολλούς ανθρώπους», πρόσθεσε.

Η Selena Gomez ανακοίνωσε το spinoff τον Μάιο. Ταυτόχρονα δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες από τη σειρά, με τους ενήλικους Alex και Justin και τα νέα μέλη της οικογένειας Russo.

«Ήταν τρελό», είπε ο Henrie για το γεγονός ότι συνεργάζεται ξανά με την Gomez.

«Δεν μιλούσαμε, αλλά όταν ήμασταν πίσω από μία πόρτα και ακούσαμε το “πάμε” κοιταχτήκαμε και σκεφτήκαμε: “Αυτό είναι τρελό”. Ήταν σαν να μην είχε περάσει ούτε μία ημέρα μετά από 12 χρόνια. Επιστρέψαμε ακριβώς εκεί που ήμασταν», περιέγραψε.

Το «Wizards: Beyond Waverly Place» ακολουθεί τον ενήλικο Justin Russo, ο οποίος έχει επιλέξει να ζήσει μία κανονική, θνητή ζωή με την οικογένειά του, την Giada (Mimi Gianopulos), τον Roman (Alkaio Thiele) και τον Milo (Max Matenko).

Όταν η Alex φέρνει στο σπίτι του την πανίσχυρη νεαρή μάγισσα Billie (Janice LeAnn Brown) ζητώντας βοήθεια, ο Justin συμφωνεί να την εκπαιδεύσει, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να διαχειριστεί τις καθημερινές του ευθύνες και να διασφαλίσει το μέλλον του κόσμου των μάγων.

Ο David Henrie ανυπομονεί επίσης για την πιθανότητα περισσοτέρων σεζόν: «Είναι ένα τόσο γόνιμο σύμπαν. Μπορείς να κάνεις τόσα πολλά.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι Henrie χρησιμοποιεί το αρχικό του ραβδί στο spinoff. Όταν η σειρά τελείωσε το 2012, οι παραγωγοί έδωσαν στους ηθοποιούς τα ραβδιά τους, καδραρισμένα σε γυαλί, ως αναμνηστικά.

«Σκέφτηκα, θα το ξαναχρησιμοποιήσω αυτό το ραβδί», σχολίασε.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News