Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 1:30
Ξένη Μουσική

Ariana Grande και Cynthia Erivo γιορτάζουν τη δύναμη της φιλίας στο νέο teaser του «Wicked»

Η εξέλιξη της σχέσης της Glinda και της Elphaba στο «Wicked» αντικατοπτρίζει την εμπειρία που είχαν η Ariana Grande και η Cynthia Erivo στα γυρίσματα της ταινίας.

Η κινηματογραφική μεταφορά του «Wicked», με πρωταγωνίστριες την Ariana Grande και τη Cynthia Erivo, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγους μόνο μήνες, και αυτήν την εβδομάδα κυκλοφόρησε ένα νέο teaser με σκηνές από τα παρασκήνια, που εστιάζει στη δύναμη της φιλίας καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας.

Η Ariana Grande υποδύεται την Glinda την Καλή Μάγισσα, ενώ η Cynthia Erivo αναλαμβάνει τον εμβληματικό ρόλο της Elphaba, γνωστή και ως η Κακιά Μάγισσα της Δύσης.

Στην ταινία, η Glinda και η Elphaba γίνονται συγκάτοικοι στο Πανεπιστήμιο Shiz και, παρόλο που η σχέση τους αρχικά ήταν δύσκολη, τελικά αναπτύσσουν μία τρυφερή και υποστηρικτική φιλία.

«Το “Wicked”, για εμένα, στον πυρήνα του, αφορά τη φιλία», εξηγεί ο σκηνοθέτης Jon M. Chu στο βίντεο σχεδόν τριών λεπτών, καθώς παρακολουθούμε σκηνές από την εξέλιξη της σχέσης μεταξύ της Glinda και της Elphaba.

«Ξεκινά με μία πραγματικά διασκεδαστική ματιά στο πώς αυτές οι δύο νεαρές γυναίκες, που είναι τόσο διαφορετικές μεταξύ τους, αναγκάζονται να γίνουν συγκάτοικοι και στην αρχή δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά», συνεχίζει.

Η Cynthia Erivo προσθέτει: «Πρέπει να μάθουμε η μία την άλλη και να γνωριστούμε καλύτερα.»

Ενώ η Ariana Grande σημειώνει: «Αυτές οι δύο τόσο διαφορετικές γυναίκες ερωτεύονται απόλυτα η μία την άλλη, και αυτό αντικατοπτρίζει την εμπειρία που είχαμε με την Cynthia και εγώ.»

Η Cynthia Erivo ανέφερε στη συνέχεια ανέφερε ότι «καταλάβαμε αμέσως η μία την άλλη», με τον Jon M. Chu να σχολιάζει: «Η φιλία τους θα φέρει ένα ανθρώπινο στοιχείο σε αυτήν την ταινία που και οι δύο κατανοούν βαθιά.»

Το «Wicked», το τέταρτο μακροβιότερο μιούζικαλ στην ιστορία του Broadway, αντλεί έμπνευση τόσο από το ομώνυμο θεατρικό μιούζικαλ όσο και από το ομότιτλο best-seller μυθιστόρημα του Gregory Maguire.

Στο υπόλοιπο βασικό καστ του «Wicked» θα δούμε τη βραβευμένη με Όσκαρ Michelle Yeoh στον ρόλο της Madame Morrible, τον βραβευμένο με Olivier, Jonathan Bailey ως Fiyero, τον υποψήφιο για Tony, Ethan Slater ως Boq, τον υποψήφιο για Emmy, Bowen Yang ως Pfannee και τον Jeff Goldblum στον ρόλο του Μάγου του Οζ.

Το πρώτο μέρος του «Wicked» θα κυκλοφορήσει στους αμερικανικούς κινηματογράφους στις 22 Νοεμβρίου, ενώ η πρεμιέρα του στην Ελλάδα θα ακολουθήσει στις 5 Δεκεμβρίου.

Το δεύτερο μέρος της ταινίας αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2025.

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News