Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 1:24
Ξένη Μουσική

Οι Coldplay αποκαλύπτουν το «We Pray» με τους Little Simz, Burna Boy, Elyanna & TINI

Οι Coldplay απέχουν λιγότερο από δύο μήνες από την κυκλοφορία ενός νέου LP και το συγκρότημα κυκλοφόρησε ένα νέο σινγκλ την Πέμπτη (22 Αυγούστου), το “We Pray”, με τους Little Simz, Burna Boy, Elyanna και TINI.

«Ξέρω κάπου ότι ο παράδεισος περιμένει»/ Και έτσι προσευχόμαστε/ Ξέρω ότι κάπου υπάρχει κάτι καταπληκτικό»/ Και έτσι προσευχόμαστε/ Ξέρω ότι κάπου δεν θα νιώσουμε πόνο/ Μέχρι να φτάσουμε στο τέλος της ημέρας.» το ανεβαστικό ρεφρέν delcares.

Οι Coldplay βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη μέση της τεράστιας παγκόσμιας περιοδείας τους Music of the Spheres. Σύμφωνα με στοιχεία που αναφέρθηκαν στο Billboard Boxscore, η σειρά έχει εισπράξει 945,7 εκατομμύρια δολάρια και πούλησε 8,8 εκατομμύρια εισιτήρια από την κυκλοφορία του τον Μάρτιο του 2022. Αυτό το καθιστά το ταξίδι με τις υψηλότερες εισπράξεις και τις περισσότερες πωλήσεις μεταξύ των ροκ τραγουδιών τα σχεδόν 40 χρόνια που έχει το Boxscore παρακολούθηση δεδομένων συναυλίας.

Το γκρουπ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το 10ο στούντιο άλμπουμ τους, Moon Music, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου και ηγείται του πρώτου σινγκλ του LP, “feelslikeimfallinginlove”. Σύμφωνα με τη μακροχρόνια οικολογική ηθική των τεσσάρων, οι Coldplay έχουν «καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια» για να κάνουν τη φυσική κυκλοφορία του Moon Music «όσο το δυνατόν πιο βιώσιμη», σύμφωνα με μια δήλωση.

Κάθε 140 g LP θα περιέχει περίπου εννέα ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια PET που ανακτώνται από απορρίμματα μετά την κατανάλωση και η έκδοση CD λέγεται ότι είναι η «πρώτη στον κόσμο» που θα κυκλοφορήσει στο EcoCD, που δημιουργήθηκε από 90% ανακυκλωμένο πολυανθρακικό, που επίσης προέρχεται από μετά την κατανάλωση απόβλητα.

Ακούστε το «We Pray» παρακάτω.

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News