Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 20:05
People

Η Christina Aguilera δέχθηκε κριτική για την αλλαγή του σώματός της από τη μουσική βιομηχανία

Η Christina Aguilera βρήκε τη δύναμη να αγνοήσει την κριτική και να αγαπήσει τον εαυτό της.

Σε μία μουσική βιομηχανία όπου η εμφάνιση συχνά θεωρείται εξίσου σημαντική με το ταλέντο, πολλοί καλλιτέχνες αντιμετωπίζουν προκλήσεις που ξεπερνούν τα όρια της μουσικής τους. Η Christina Aguilera, μία από τις πιο αναγνωρισμένες φωνές της γενιάς της, δεν αποτέλεσε εξαίρεση και αναμετρήθηκε με τα πρότυπα ομορφιάς της εποχής που ξεκινούσε την καριέρα της.

Η Christina Aguilera έκανε το ντεμπούτο της στη δισκογραφία σε ηλικία μόλις 18 ετών με την κυκλοφορία του πρώτου της single «Genie In A Bottle» το 1999.

Ωστόσο, η 43χρονη τραγουδίστρια δεν βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής μόνο για το ταλέντο της, αλλά και για την εμφάνισή της.

Καθώς το σώμα της άρχισε να αλλάζει με την πάροδο του χρόνου, η Christina Aguilera υπήρξε αποδέκτης έντονης κριτικής από στελέχη της μουσικής βιομηχανίας καθώς το σώμα της άρχισε να αλλάζει φυσιολογικά.

«Όταν είσαι έφηβη έχεις ένα πολύ διαφορετικό σώμα από ό,τι όταν είσαι στα 20 σου. Άρχισα να γεμίζω, και αυτό ήταν απαράδεκτο γιατί έλεγαν: “Ω, γίνεται πιο παχουλή”», είπε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Glamour.

Οι φυσικές αλλαγές του σώματός της αντιμετωπίστηκαν ως πρόβλημα, με τους ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας να εκφράζουν ανοιχτά την προτίμησή τους για την εφηβική εμφάνισή της.

«Μετά είχα τους ανθρώπους της βιομηχανίας να λένε: “Τους άρεσε το σώμα σου και πώς ήσουν ως αδύνατη έφηβη”», πρόσθεσε για το βάθος των πιέσεων που προσπαθούσε να καταπολεμήσει.

Παρά τις δυσκολίες, η Christina Aguilera κατάφερε να ξεπεράσει αυτές τις πιέσεις και να αναπτύξει μία πιο υγιή στάση απέναντι στην εικόνα του σώματός της.

Σήμερα, δηλώνει ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον για τις απόψεις των άλλων σχετικά με την εμφάνισή της, αλλά ανησυχεί για τις προκλήσεις που ενδέχεται να αντικρίσουν στη ζωή τους τα δύο παιδιά της, ο 16χρονος Max και η 9χρονη Summer.

«Τα παιδιά σου ενεργοποιούν πράγματα μέσα σου που δεν θέλεις να περάσουν. Και είναι σχεδόν σαν να ξαναζείς όλο αυτό το πράγμα ξανά…», είπε.

«Έχω δει τόσα πολλά σε τόσο νεαρή ηλικία. Απλά θέλεις το καλύτερο για τα παιδιά σου», υπογράμμισε.

Η Christina Aguilera αναγνωρίζει την πρόκληση που καλούνται να διαχειριστούν οι γονείς στην προσπάθειά τους να προστατεύσουν τα παιδιά τους, ενώ ταυτόχρονα τους επιτρέπουν να αναπτύξουν την ανεξαρτησία τους.

«Αγαπώ τον γιο μου και την κόρη μου τόσο πολύ, και θέλεις να τα προστατεύσεις από τον κόσμο, αλλά πρέπει να μάθουν τα δικά τους μαθήματα», ανέφερε.

«Θα κάνουν τις δικές τους επιλογές και τα λάθη που θα καθορίσουν πώς θέλουν να είναι. Είναι τόσο πολυεπίπεδο και ενδιαφέρον να είσαι γονιός και να παρακολουθείς αυτά τα άτομα, αυτούς τους ανθρώπους, να μεγαλώνουν», σημείωσε.

Αυτές οι πιέσεις που συνάντησε από νεαρή ηλικία εξόπλισαν την Christina Aguilera τα πολύτιμα εργαλεία και τη σοφία για να αναπτύξει μία υγιή εικόνα απέναντι στην εικόνα του σώματος και να δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια.

Ο γιος της, Max, γεννήθηκε από τον γάμο της με τον Jordan Bratman, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2005 έως το 2011. Η κόρη της, Summer, είναι καρπός της σχέσης της με τον νυν σύντροφό της, Matthew Rutler.





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News