Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 19:42
Ελληνική Μουσική Συναυλίες

Novel 729, Ταφ Λάθος και To Σφάλμα στη Μονή Λαζαριστών

Novel 729, Ταφ Λάθος και To Σφάλμα σε μία μία εκρηκτική, πολύωρη εμπειρία.

Ετοιμαστείτε για τρεις μοναδικές συναυλίες σε μία ημέρα αφιερωμένη στο rap, την τέχνη του μικροφώνου. Το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, η Μονή Λαζαριστών υποδέχεται τους Novel 729, Ταφ Λάθος και To Σφάλμα για μία εκρηκτική, πολύωρη εμπειρία στο πλαίσιο των Street Mode Specials 2024.

Ο Novel 729, όπως λέει ο ίδιος, είναι πρώτα ακροατής και μετά δημιουργός και ερμηνευτής.

Ξεκίνησε τη δισκογραφική πορεία του το 2016, με διάφορα singles και feats, και με έναν μεγάλο πυρήνα φίλων να τον ακολουθεί σε κάθε βήμα του.

Μετά την επιτυχία του πρώτου του άλμπουμ «Καταφύγιο» το 2019, κυκλοφόρησε φέτος το «Βίωμα», το οποίο τοποθετήθηκε αμέσως ανάμεσα στα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς, από κοινό και κριτικούς.

Το καλοκαίρι τον βρίσκει να περιοδεύει σε πάνω από 20 σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, γεμίζοντας με εκρηκτική ενέργεια γήπεδα, θέατρα και φεστιβάλ.

Ο Ταφ Λάθος είναι ένας από τους κυριότερους εκφραστές και πρωτοπόρους της ελληνικής rap σκηνής.

Ιδρυτής της Bashment Records και μέλος των Ψυχόδραμα 07, ξεκίνησε ως MC και beatmaker το 2001.

Έχει συνεργαστεί με μεγάλο αριθμό Ελλήνων μουσικών, μεταξύ άλλων με τον Σταύρο Ξαρχάκο και τη Δήμητρα Γαλάνη, και έχει μοιραστεί τη σκηνή με διεθνούς φήμης καλλιτέχνες, όπως οι Wu-Tang Clan, Cypress Hill, Damian Marley και Monophonics.

Από τις αμέτρητες εμφανίσεις του, αξίζει να αναφέρουμε αυτές στο Ηρώδειο, στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου, στο ΚΠΙΣΝ, καθώς και σε φεστιβάλ στη Γαλλία και στο Βέλγιο.

Το Σφάλμα ραπάρει μέσα «από την κόλαση», δηλαδή μέσα από τη ζοφερή κατάσταση που βιώνει ένας νέος σήμερα, όμως παραμένει αισιόδοξος και δείχνει τον δρόμο προς την έξοδο μέσω της τέχνης του.

Οι στίχοι του είναι βαθιά πολιτικοί, αφού όπως έχει πει χαρακτηριστικά: «Δεν γίνεται να εμπλεκόμαστε ενεργά ως κράτος σε δύο πολέμους και η rap να είναι τρία πουλάκια κάθονται».

Στη μουσική σκηνή είναι ενεργός εδώ και μία δεκαετία, έχοντας κυκλοφορήσει πολυάριθμα singles και EPs, καθώς και τρία ολοκληρωμένα άλμπουμ: «Μασημένη Τροφή για Σκέψη» (2017), «Σπίτι» (2018) και «Οι Άλλοι Είσαι Εσύ» (2020).

Πληροφορίες

Novel 729 – Ταφ Λάθος – To Σφάλμα

Σάββατο 5 Οκτωβρίου
Μονή Λαζαριστών, Θεσσαλονίκη

Ώρα έναρξης: 19:00

Διάθεση εισιτηρίων

• Online: more.com
• Τηλεφωνικά στο 211 77 00 000
• Φυσικά σημεία: Καταστήματα Νova, Public, Viva Spot Τεχνόπολης



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News