Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 19:37
Ξένη Μουσική

Ο Rag’n’Bone Man ανακαλύπτει νέους ήχους στο «Rush Of Blood»

Ο Rag’n’Bone Man συνδυάζει το χθες και το σήμερα σε ένα υπέροχο τραγούδι.

Ο Rag’n’Bone Man κυκλοφορεί το «Rush Of Blood», το δεύτερο single από το επερχόμενο τρίτο άλμπουμ του «What Do You Believe In?».

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ξεπερνά για άλλη μία φορά τα όρια της δημιουργικότητάς του.

Το «Rush Of Blood» είναι ένα σύγχρονο pop τραγούδι με μία αναφορά στη χαρούμενη soul της δεκαετίας του 1970 και σίγουρα θα γίνει επιτυχία.

Η προσμονή για το «What Do You Believe In?» συνεχίζει να μεγαλώνει και το «Rush Of Blood» θέτει τις βάσεις για την επόμενη εμβληματική κυκλοφορία του Rag’n’Bone Man.

Το «Rush Of Blood» είναι το αποτέλεσμα συνεργασίας με τον David Sneddon, τους μακροχρόνιους συνεργάτες τους Mark Crew και Dan Priddy, οι οποίοι έκαναν και την παραγωγή, και τον θρυλικό mixer Mark «Spike» Stent, γνωστό για τη δουλειά του με τη Miley Cyrus και τον Harry Styles.

«Έγραψα αυτό το ρεφρέν εντελώς τυχαία. Ήταν το τέλος της ημέρας, όλοι ήταν κουρασμένοι, οπότε αποφασίσαμε να πειραματιστούμε για μία ή δύο ώρες. Ανέφερα μία αναφορά στη soul/funk των ’70s, αλλά ήθελα να θυμίζει ευφορία και απόδραση», θυμάται ο Rag’n’Bone Man.

Η επιτυχία του Rag’n’Bone Man μιλάει από μόνη της: το πρώτο άλμπουμ του, «Human», έγινε έξι φορές πλατινένιο στο Ηνωμένο Βασίλειο και πολυπλατινένιο σε άλλες 27 χώρες. Επίσης, το «Human» ήταν το debut album από άνδρα καλλιτέχνη με τις ταχύτερες πωλήσεις αυτής της δεκαετίας.

Το προηγούμενο άλμπουμ του, «Life By Misadventure», έκανε ντεμπούτο στο No. 1 του Ηνωμένου Βασιλείου και παρέμεινε επτά εβδομάδες στο Top 10, ενώ παράλληλα έγινε το άλμπουμ με τις ταχύτερες πωλήσεις από σόλο καλλιτέχνη το 2021.

Με περισσότερα από εννέα δισεκατομμύρια streams στο ενεργητικό του, η φωνή του είναι μάλλον γνωστή σε όλους πλέον. Τώρα, με αυτοπεποίθηση και περιτριγυρισμένος από αγάπη, ο Rag’n’Bone Man ατενίζει το μέλλον με ελπίδα.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Rag’n’Bone Man θα ερμηνεύσει το «Rush Of Blood» στην εκδήλωση υποδοχής των Βρετανών Ολυμπιονικών στο Μάντσεστερ.

Δίπλα του στη σκηνή θα βρίσκονται, μεταξύ άλλων, οι Clean Bandit και η Jess Glynne.

Για να γιορτάσει το επερχόμενο άλμπουμ του «What Do You Believe In?», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου, ο Rag’n’Bone Man θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε όλη την Ευρώπη.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News