Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 5:59
Ξένη Μουσική

Η Lisa των BLACKPINK αποθεώνει την Taylor Swift για το υπερθέαμα του «The Eras Tour»

Η Lisa είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μία από τις συναυλίες της μεγαλειώδους περιοδείας της «The Eras Tour».

Η Lisa των BLACKPINK βρίσκεται σε μία νέα και συναρπαστική φάση της σόλο καριέρας της που τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας και παίρνει μαθήματα από την Taylor Swift.

Σε μία νέα συνέντευξή της στο περιοδικό ELLE, η διάσημη τραγουδίστρια και ράπερ μοιράστηκε την εμπειρία της από το «The Eras Tour» της Taylor Swift, μία παγκόσμια περιοδεία που έχει καθηλώσει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Η Lisa παρακολούθησε την περιοδεία της Taylor Swift όταν επισκέφθηκε τη Σιγκαπούρη τον Μάρτιο και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της.

«Είναι απίστευτη!», δήλωσε στο ELLE, αναφερόμενη στην Taylor Swift.

«Το να τραγουδάς μόνος σου σε μία σκηνή για τρεισήμισι ώρες είναι τρελό… Ίσως θα μπορούσα να το κάνω κι εγώ με πολύ εξάσκηση», σχολίασε για τη διάρκεια των συναυλιών του «The Eras Tour».

Η συνάντησή της με την Taylor Swift στα παρασκήνια της συναυλίας ήταν ένα από τα πιο ξεχωριστά στιγμιότυπα της βραδιάς.

Οι δύο καλλιτέχνιδες αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις και φωτογραφήθηκαν μαζί, με τη Lisa των BLACKPINK να μοιράζεται τις στιγμές αυτές στα κοινωνικά δίκτυα.

«Πέρασα υπέροχα στο “The Eras Tour”! Εκπληκτική παράσταση @taylorswift», έγραψε στα social media.

Με την κυκλοφορία του νέου single της «Rockstar» στα τέλη του Ιουνίου, η Lisa δεν σταματάει εδώ. Ήδη είναι έτοιμη για το επόμενο σόλο τραγούδι της, το «New Woman» σε συνεργασία με τη Rosalía, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 15 Αυγούστου.

Σε ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα στην καριέρα της, η Lisa διατηρεί την κυριότητα των δικών της σόλο ηχογραφήσεων, χάρη στη συμφωνία που υπέγραψε τον Απρίλιο με τη RCA Records της Sony Music σε συνεργασία με τη δική της νεοσύστατη εταιρεία LLOUD.

Αυτή η κίνηση αντικατοπτρίζει την επιθυμία της για πλήρη έλεγχο της μουσικής της, μία φιλοδοξία που μοιράζεται με την Taylor Swift, η οποία έχει αντιμετωπίσει παρόμοιες προκλήσεις στην προσπάθειά της να αποκτήσει τα δικαιώματα των πρώτων έξι άλμπουμ της, καταφεύγοντας στην επαναηχογράφησή τους.

«Δεν νομίζω ότι είναι εύκολο για κανέναν να καταφέρει κάτι τέτοιο», δήλωσε η Lisa αναφορικά με το γεγονός ότι διατηρεί την ιδιοκτησία των ηχογραφήσεών της.

«Μοιάζει σαν όνειρο. Δεν είμαι σίγουρη αν είναι αληθινό ή όχι», σημείωσε.

Παρά την έντονη ενασχόλησή της με τη σόλο καριέρα της, η Lisa διαβεβαίωσε τους θαυμαστές της ότι η συνεργασία της με τα υπόλοιπα μέλη των BLACKPINK δεν πρόκειται να σταματήσει.

«Φυσικά συνεχίζουμε, αυτό είναι βέβαιο», ανέφερε στη συνέντευξη.

«Είμαστε τόσο υπερήφανες για τις BLACKPINK και αγαπώ τις BLACKPINK. Δεν είναι μόνο για τους θαυμαστές μας, είναι και για εμάς τις ίδιες», συνέχισε, υπογραμμίζοντας τη βαθιά σύνδεση και αφοσίωσή της στο συγκρότημα που έχει καταφέρει να κατακτήσει παγκόσμια αναγνώριση και να αφήσει ανεξίτηλο στίγμα στη μουσική βιομηχανία.

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη του Ιουλίου, η YG Entertainment αποκάλυψε ότι οι BLACKPINK είναι μεταξύ των συγκροτημάτων της εταιρείας που θα ξεκινήσουν παγκόσμια περιοδεία το 2025, χωρίς να μοιράζεται συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Οι θαυμαστές μπορούν να αναμένουν περισσότερη μουσική και στιγμές από τις BLACKPINK στο μέλλον, ενώ η Lisa συνεχίζει να επεκτείνει την προσωπική καριέρα της.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News