Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 5:44
Ξένη Μουσική

Το «All My Life» του Benjamin Ingrosso έχει άρωμα επιτυχίας

Το «All My Life» έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση στις συναυλίες του Benjamin Ingrosso.

Λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του «Look Who’s Laughing Now», το οποίο έγινε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του καλοκαιριού, ο Benjamin Ingrosso επιστρέφει με το νέο single «All My Life».

Το τραγούδι έχει όλες τις προδιαγραφές για να επαναλάβει την επιτυχία του «Look Who’s Laughing Now».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακούσαμε για πρώτη φορά το «Look Who’s Laughing Now» κατά τη διάρκεια του φετινού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, όπου ο Benjamin Ingrosso εμφανίστηκε στη σκηνή και τραγούδησε επίσης το «Kite» και τη συνεργασία του με τον Purple Disco Machine στο «Honey Boy».

Το «All My Life» είναι το τέταρτο single που κυκλοφορεί ο Benjamin Ingrosso στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τη Universal Music.

Αν και η ηχογραφημένη εκδοχή του κυκλοφορεί μόλις τώρα, πολλοί θαυμαστές είχαν ήδη την ευκαιρία να ακούσουν το τραγούδι σε μία από τις πρόσφατες συναυλίες του.

Το εθιστικό pop τραγούδι του ταλαντούχου Σουηδού τραγουδιστή δημιουργήθηκε με την ιδέα να παρουσιάζεται στις μεγαλύτερες σκηνές.

Το «All My Life» κυκλοφόρησε στην καλύτερη στιγμή. Ο Benjamin Ingrosso γιόρτασε την επιτυχία της συναρπαστικής περιοδείας του «Better Days Tour», με μία sold-out συναυλία στις 9 Αυγούστου στην πατρίδα του, τη Σουηδία και στο ιστορικό Ολυμπιακό Στάδιο της Στοκχόλμης, που έχει χωρητικότητα 30.000 ατόμων και κατασκευάστηκε για τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1912.

Η μεγαλοπρέπεια του χώρου ταιριάζει με τον εντυπωσιακό ήχο του νέου μουσικού κεφαλαίου του Σκανδιναβού καλλιτέχνη, ο οποίος αντλεί έμπνευση από τη διαχρονική αγάπη του για τη soul της δεκαετίας του ’70 και τη σουηδική pop από όλα τα είδη και τις γενιές.

Με συνολικές πωλήσεις άνω των 120.000 εισιτηρίων, το «Better Days Tour» είναι η πιο επιτυχημένη περιοδεία στη Σουηδία φέτος.

Το «All My Life» συνυπογράφουν οι Salem Al Fakir και Vincent Pontare (Avicii, Katy Perry, Madonna, Sia, A$AP Rocky, Lady Gaga) και η Anya Jones (Kylie Minogue, Rita Ora), καθώς και ο ίδιος Benjamin Ingrosso.

«Οι στίχοι αφηγούνται την ιστορία του να βρίσκεις τελικά αυτό που αναζητούσες, είτε είναι η αγάπη, ο τρόπος ζωής, η καριέρα ή τα μακροχρόνια όνειρα», εξηγεί ο τραγουδιστής.

«Το μήνυμα του τραγουδιού είναι απλό: είτε ψάχνεις το άλλο σου μισό είτε θέλεις να πραγματοποιήσεις ένα όνειρο, τίποτα δεν είναι αδύνατο. Είναι το πιο διασκεδαστικό τραγούδι που έχω γράψει ποτέ», συνεχίζει.

Το «All My Life» θα περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ του Benjamin Ingrosso με τίτλο «Pink Velvet Theatre», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

Από τότε που κυκλοφόρησε στα τέλη Ιανουαρίου το «Kite», το πρώτο του single με την Universal Music, το τραγούδι έχει συγκεντρώσει πάνω από 20 εκατομμύρια streams παγκοσμίως.

Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του, το «Kite» έγινε χρυσό single στη Σουηδία. Συνολικά 600 ραδιοφωνικοί σταθμοί σε όλο τον κόσμο έπαιξαν το τραγούδι περισσότερες από 80.000 φορές, με το «Kite» να εμφανίζεται στα ραδιοφωνικά charts στη Σουηδία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Γερμανία.

Με περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο streams, μία εντυπωσιακή συλλογή από χρυσά και πλατινένια singles και τρία άλμπουμ που έφτασαν στην κορυφή των charts, ο Benjamin Ingrosso είναι ένας από τους μεγαλύτερους μουσικούς αστέρες της Σουηδίας.

Η εκφραστικότητα και η ευλεξία του έχουν χαρίσει συγκρίσεις με καλλιτέχνες όπως ο Bruno Mars και ο George Michael.

Όπως δηλώνει με υπηρηφάνεια ο Benjamin στο «All My Life»: «Η νύχτα δεν τελειώνει ποτέ, συνεχίζουμε.»



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News