Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 4:44
Ξένη Μουσική

Demi Lovato: Drew Barrymore και Christina Ricci στο νέο ντοκιμαντέρ της «Child Star»

Η Demi Lovato θα φέρει στο φως τις ιστορίες αστέρων που έγινε διάσημοι στην παιδική ηλικία τους. 

Η Demi Lovato, ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της σύγχρονης μουσικής σκηνής, κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με το ντοκιμαντέρ «Child Star» του Hulu.

Στο ντοκιμαντέρ αυτό, το οποίο έχει ήδη τραβήξει την προσοχή του κοινού, θα εμφανιστεί ένα εντυπωσιακό σύνολο αστέρων που έχουν αφήσει το στίγμα τους στη βιομηχανία του θεάματος.

Για το «Child Star», η Demi Lovato θα μιλήσει με μερικούς από τους εμβληματικούς αστέρες του Χόλιγουντ που ξεκίνησαν την καριέρα τους στην παιδική ηλικία τους, όπως Drew Barrymore, ο Kenan Thompson, η Christina Ricci, η Raven-Symoné, η JoJo Siwa και η Alyson Stoner, συμπρωταγωνίστρια της τραγουδίστριας στο «Camp Rock», σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

Η επιλογή αυτών των προσώπων δεν είναι τυχαία. Καθένας από αυτούς τους αστέρες έχει ζήσει την ξαφνική φήμη σε πολύ μικρή ηλικία, με όλες τις προκλήσεις που αυτή συνεπάγεται.

Το «Child Star» δεν περιορίζεται μόνο στην αφήγηση των επιτυχιών τους, αλλά επικεντρώνεται στις δυσκολίες και τις προκλήσεις που συνόδευσαν την παιδική καριέρα τους, προσφέροντας ένα ειλικρινές και αποκαλυπτικό πορτρέτο της ζωή τους.

Η Demi Lovato, η οποία έχει μεγαλώσει κάτω τα φώτα της δημοσιότητας έχοντας ξεκινήσει την καριέρας από την παιδική ηλικία της στην Disney, είναι η ιδανική επιλογή για να ηγηθεί αυτού του ντοκιμαντέρ.

Η 31χρονη τραγουδίστρια θα σκηνοθετήσει το «Child Star», μία πρωτότυπη παραγωγή του Hulu, σε συνεργασία με τη Nicola Marsh.

Σκοπός του ντοκιμαντέρ είναι να αποδομήσει τις ακραίες αντιθέσεις που συνοδεύουν «του να μεγαλώνεις στο προσκήνιο μέσα από τον φακό μερικών από τους πιο διάσημους αστέρες του κόσμου που ξεκίνησαν την καριέρα τους όταν ήταν παιδιά», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το «Child Star» αναμένεται να αναδείξει τις αληθινές ιστορίες των αστέρων που βρέθηκαν από μικροί στα φώτα της δημοσιότητας, προσφέροντας πολύτιμα μαθήματα για τη διαχείριση της φήμης και την προστασία της ψυχικής υγείας.

Η ίδια η Demi Lovato δήλωσε για το «Child Star» όταν ανακοινώθηκε: «Δεν υπάρχει καλύτερη ταινία ή θέμα για το σκηνοθετικό μου ντεμπούτο από αυτήν την ιστορία, που με αγγίζει προσωπικά.»

«Το έργο μας αναδεικνύει σε σημαντικά μηνύματα σχετικά με το πώς είναι να μεγαλώνεις κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, πώς να προστατεύουμε τα όριά μας και πώς να γινόμαστε δημιουργοί της δικής μας μοίρας», εξήγησε.

«Νιώθω ταπεινότητα που έχω την ευκαιρία να μάθω από τα άτομα που έζησαν τη μοναδική εμπειρία της φήμης στην παιδική ηλικία του και να μοιραστώ τις ιστορίες τους στην ταινία μας», πρόσθεσε.

Το «Child Star» αποτελεί μία συνεργασία κορυφαίων παραγωγών, με επικεφαλής τον Michael D. Ratner της OBB Media, ο οποίος σκηνοθέτησε και παρήγαγε το ντοκιμαντέρ «Dancing With The Devil» της Demi Lovato που κυκλοφόρησε στο YouTube το 2021.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News