Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 19:56
Ξένη Μουσική Συναυλίες

O Curtis Harding φέρνει την αναγέννηση της soul στο Floyd

Μία βραδιά με τη μουσική του Curtis Harding.

O Curtis Harding έρχεται την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στο Floyd Live Music Venue για ένα πολύ ξεχωριστό live show.

Μία από τις σπουδαιότερες μαύρες φωνές των τελευταίων χρόνων σε μία βραδιά όπου η soul, η R&B και το hip-hop συναντούν ιδανικά το rock και την ψυχεδέλεια.

Ο Curtis Harding είναι μέλος μίας άτυπης αλλά συναρπαστικής νέας γενιάς καλλιτεχνών, υπεύθυνων για την αναγέννηση της soul.

Άμεσος και αναζωογονητικός, με σκηνική παρουσία επιβλητική και εθιστική, ο γεννημένος στο Μίσιγκαν τραγουδιστής και τραγουδοποιός έχει καταφέρει με μόλις τρεις δίσκους να γευτεί την απόλυτη αποθέωση.

Ο Curtis Harding εξερευνάει το παρελθόν για να δημιουργήσει ένα δικό του παρόν με βάση τη soul, αγκαλιάζοντας παράλληλα πολλά ακόμα είδη.

Η ιστορία του είναι πλούσια και ιδιαίτερη, καθώς ξεκίνησε από μικρός τραγουδώντας σε gospel χορωδίες όπου η μητέρα του ήταν μέλος.

Τη δεκαετία του 2000 έκανε φωνητικά στον CeeLo Green, υπήρξε ενεργό μέλος της hip-hop σκηνής της Ατλάντα, ενώ το 2009 σχημάτισε ένα R&B / garage-rock συγκρότημα, τους Night Sun in Atlanta, μαζί με μέλη των Black Lips.

Ο Curtis Harding έκανε το ντεμπούτο του το 2014 με το «Soul Power», με τις κριτικές, κυρίως στην Ευρώπη, να ανακαλύπτουν μία νέα δύναμη.

Το 2017, το «Face Your Fear» τον οδήγησε σε νέα απολαυστικά ύψη με τις περιοδείες του στο πλευρό του Jack White και του Lenny Kravitz και τη συμμετοχή σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ.

Στα τέλη του 2021, κυκλοφόρησε το «If Words Were Flowers», ακόμα ένας σπουδαίος δίσκος, ο πιο συναρπαστικός της έως τώρα πορείας του.

Ο ίδιος λέει: «Η μητέρα μου έλεγε πάντα: “Να μου προσφέρεις λουλούδια όσο είμαι εδώ”. Αυτό παραμένει μέσα μου. Να δίνω αγάπη και εκτίμηση σε ανθρώπους που αγαπώ πριν είναι αργά. Αυτό είναι και τα τραγούδια μου, προσφέρω λουλούδια προς όλους».

Πληροφορίες

Curtis Harding

Floyd Live Music Venue
Πειραιώς 117, Γκάζι

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Διάθεση εισιτηρίων

• Online: more.com, floyd.gr
• Τηλεφωνικά στο 211 77 00 000
• Φυσικά σημεία: Καταστήματα Νova, Public, Viva Spot Τεχνόπολης



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News