Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 23:45
Ελληνική Μουσική Συναυλίες

Ο Σωκράτης Μάλαμας και ο Γιάννης Κότσιρας live στην παραλία Βαγιωνιάς

Το Vagionia Music Festival ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Σωκράτη Μάλαμα και τον Γιάννη Κότσιρα σε δύο ξεχωριστές βραδιές που θα γεμίσουν με αγαπημένες μελωδίες τα Αυγουστιάτικα βράδια μας στην παραλία της Βαγιωνιάς, στην Αρχαία Επίδαυρο.

Την Κυριακή 11 Αυγούστου, θα απολαύσουμε τον Σωκράτη Μάλαμα. Μαζί του η Ιουλία Καραπατάκη και η εκλεκτή μπάντα του, με τους Γιάννη Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, Κυριάκο Ταπάκη στο λαούτο και το μπουζούκι, Σπύρο Βρυώνη στην ηλεκτρική κιθάρα, Καλογιάννη Βεράνη σε βιολί, τρομπέτα, φωνή, Νίκο Μαγνήσαλη στα τύμπανα και Γιάννη Μάλαμα σε κρουστά και φωνή.

Γιάννης Κότσιρας

 

Τη Δευτέρα 12 Αυγούστου, σειρά έχει ο Γιάννης Κότσιρας. Μαζί του η Μυρτώ Βασιλείου. Τους συνοδεύει μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών: ο Άκης Κατσουπάκης στα πλήκτρα και τις ενορχηστρώσεις, ο Βαγγέλης Μαχαίρας στο μπουζούκι, ο Ηρακλής Παχίδης στα τύμπανα, ο Κώστας Μιχαλός στις κιθάρες, ο Γιάννης Πλαγιανάκος στο μπάσο και η Αγγελική Ποτήρη στο βιολί και φωνή.

Ανάμεσα στα τραγούδια που θα μοιραστεί μαζί μας ο Γιάννης Κότσιρας, θα είναι και μερικά ολοκαίνουργια, από τον νέο του κύκλο τραγουδιών “Παράθυρο στο άπειρο”, σε μουσική του Μανώλη Ανδρουλιδάκη και στίχους του Άλκη Αλκαίου. Καθώς το φεγγάρι θα γεμίζει πάνω από την Αργολική γη και η θάλασσα θα μας δροσίζει με την αύρα της, εμείς παρέα με τους αγαπημένους καλλιτέχνες θα τραγουδάμε παλιά και νέα τραγούδια.

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News