Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 6:47
Ξένη Μουσική

Η Lisa των BLACKPINK και η Rosalía συνεργάζονται στο νέο single «New Woman»

Η Lisa και η Rosalía είναι έτοιμες να ταρακουνήσουν τη μουσική σκηνή με τη συνεργασία τους.

Η Lisa των BLACKPINK και η Rosalía ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν ένα νέο single με τίτλο «New Woman» την Παρασκευή 16 Αυγούστου.

Οι δύο λαμπερές και ταλαντούχες τραγουδίστριες αποκάλυψαν επίσης το εξώφυλλο του «New Woman», όπου κοιτούν αισθησιακά στην κάμερα φορώντας γυαλιά ηλίου.

Η Rosalía φοράει ένα ροζ γούνινο παλτό, ενώ η Lisa απελευθερώνει το «Motomami» που κρύβει μέσα της με ένα δερμάτινο κορσέ και σακάκι.

Το «New Woman» αναμένεται να γίνει η σύγκλιση δύο διαφορετικών μουσικών κόσμων, της K-Pop και της latin pop, που ενώνονται μέσα από το ταλέντο της Lisa και της Rosalía, ένας μουσικό ταξίδι χωρίς σύνορα, όπου οι ρυθμοί της Κορέας συναντούν τους ήχους της Ισπανίας.

Οι φήμες για μία συνεργασία της Lisa με τη Rosalía φούντωσαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όταν η αστέρας της K-pop ανάρτησε ένα απόσπασμα του τραγουδιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας φρενίτιδα σε όλους τους θαυμαστές της.

Η συνεργασία μεταξύ της Lisa και της Rosalía δεν αποτελεί έκπληξη για τους θαυμαστές που παρακολουθούν στενά την πορεία της Ταϊλανδής ράπερ και της Ισπανίδας τραγουδίστριας.

Η αμοιβαία εκτίμηση και θαυμασμός που έχουν εκφράσει η μία για την άλλη προμήνυε αυτήν τηνσυναρπαστική μουσική συνάντηση.

Σε μία συνέντευξή της με το Radio Disney México τον Μάρτιο του 2022, η Rosalía περιέγραψε τον εαυτό της ως θαυμάστρια της Lisa και έκανε τις πρώτες αναφορές στο ενδεχόμενο μιας συνεργασίας.

«Αγαπώ τη Lisa. Είμαι θαυμάστριά της. Την αγαπώ. Χορεύει τόσο καλά και είναι τόσο ταλαντούχα», είπε.

Και τον Μάιο του 2022, η Lisa μίλησε με ενθουσιασμό για τη Rosalía κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης των BLACKPINK στο Rolling Stone.

«Η Rosalía είναι τόσο cool. Έχει τη δική της ισπανική κουλτούρα, που είναι μέσα στο άτομό της, που επηρεάζει τη μουσική της», ανέφερε.

«Είμαι περίεργη να μάθω πόσο μπορώ να επεκτείνω αυτό που κάνω. Μουσικά, χορευτικά, νομίζω ότι πρέπει ακόμα να μάθω περισσότερα», πρόσθεσε.

Η Lisa ξεκίνησε ένα νέο κεφάλαιο στη σόλο καριέρα της τον προηγούμενο με την κυκλοφορία του single «Rockstar», με το οποίο εγκαινίασε τη συνεργασία της με την RCA Records της Sony Music, ενώ παράλληλα ετοιμάζει το καινούργιο άλμπουμ της.

Από την πλευρά της, η Rosalía δεν έχει κυκλοφορήσει νέα μουσική μετά τη συνεργασία της με την Björk στο «Oral» και το single «Tuya» πέρυσι.





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News