Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 7:44
Ελληνική Μουσική

«Ανήμερα Του Έρωτα»: Γιάννης Πάριος και Χάρης Βαρθακούρης δίνουν νέα πνοή σε ένα αγαπημένο τραγούδι

Ο Γιάννης Πάριος και Χάρης Βαρθακούρης μας ταξιδεύουν ξανά «Ανήμερα Του Έρωτα».

Το «Ανήμερα Του Έρωτα», ένα από τα πολλά αγαπημένα τραγούδια που μας έχουν χαρίσει μαζί ο Γιάννης Πάριος και ο Χάρης Βαρθακούρης, ανανεώνεται με τη μουσική επιμέλεια του ταλαντούχου μουσικού παραγωγού Γιάννη Μητσοκάπα και της ομάδας Zucca Radio.

Το remix του τραγουδιού έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον των ακροατών σε όλη τη χώρα με το δυναμικό του τέμπο και τις ιδιαίτερες φωνές των δύο ερμηνευτών.

Ο Γιάννης Μητσοκάπας και η Zucca Radio μας παρουσιάζουν μία ανανεωμένη εκδοχή του «Ανήμερα Του Έρωτα» που διατηρεί την αυθεντική γοητεία του και αποκτά μία σύγχρονη πινελιά.

 

Το remix αποτελεί έναν φόρο τιμής στο πρωτότυπο τραγούδι, αναδεικνύοντας τις μοναδικές φωνές του Γιάννη Πάριου και του Χάρη Βαρθακούρη.

Οι παρεμβάσεις προσδίδουν στο τραγούδι έναν πιο σύγχρονο και χορευτικό χαρακτήρα, χωρίς όμως να αλλοιώνουν την ουσία του, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που συναρπάζει.

Το «Ανήμερα Του Έρωτα» συμπεριλήφθηκε αρχικά στο άλμπουμ «Πού Πάμε Μετά…» του Γιάννη Πάριου που κυκλοφόρησε το 2008.

Το τραγούδι, το οποίου έχει αγαπηθεί από όλες τις ηλικίες και έχει συνδεθεί με αναρίθμητες προσωπικές ιστορίες αγάπης, επιστρέφει με αυτό το υπέροχο remix για να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στις γενιές, προσφέροντας μία σύγχρονη μουσική πρόταση που σέβεται το παρελθόν και κοιτάζει με αισιοδοξία στο μέλλον.

 

Το «Ανήμερα Του Έρωτα» είναι ένα τραγούδι που μας ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο του έρωτα, όπως κάνει με συνέπεια ο Γιάννης Πάριος καθ’ όλη τη διάρκεια της πλούσιας καριέρας του που εκτείνεται σε βάθος πολλών δεκαετιών.

Το ολοκαίνουργιο remix του μας προσκαλεί να ξαναζήσουμε αυτό το ταξίδι, με μία ανανεωμένη μουσική προσέγγιση που θα μας κάνει να τραγουδήσουμε με την ψυχή μας: «Έρωτα τι μου ‘χεις κάνει έρωτα / Μια στιγμή δεν ησυχάζεις / Έρωτα τι μου ‘χεις κάνει έρωτα / Μέλι και φαρμάκι στάζεις / Πόσο μου μοιάζεις».

Μέσα από αυτό το τραγούδι, ο Γιάννης Πάριος και ο Χάρης Βαρθακούρης μας δίνουν τη δύναμη να πιστέψουμε στον έρωτα και να τον αφήσουμε να μας οδηγήσει σε νέους ορίζοντες – ακόμα κι αν μας πληγώσει.

Το remix του «Ανήμερα Του Έρωτα», όπως και το πρωτότυπο τραγούδι, κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Γιάννης Πάριος, Χάρης Βαρθακούρης – Ανήμερα Του Έρωτα (Remix by Yannis Mitsokapas)

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News