Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 2:52
Ξένη Μουσική Συναυλίες

Ο Lenny Kravitz μάγεψε την Αθήνα

Ύστερα από 5 χρόνια απουσίας του όπου έμενε στις Μπαχάμες στα 60 του αποφάσισε να κάνει δυνατό comeback με νέο δίσκο που γνωρίζει τεράστια επιτυχία.

Ο Lenny Kravitz είναι ένας από τους πιο ξεχωριστούς καλλιτέχνες της εποχής με πάνω από 30 χρόνια καριέρας κι έδωσε μία μοναδική συναυλία στο ΟΑΚΑ. Η συναυλία ξεκίνησε με τους Sleaford Mods να βγαίνουν στη σκηνή οι οποίοι με την ενέργειά τους ξεσήκωσαν το κοινό. Ακολούθησαν οι The Last Internationale και οι Ilias Bogdanos & Inco.

Όταν έφτασε η μεγάλη στιγμή που θα ανέβαινε στη σκηνή ο Lenny Kravitz το στάδιο άρχισε χειροκροτήματα και ο παλμός ανέβηκε στα ύψη. Οι επιτυχίες του, όπως το “Are You Gonna Go My Way”, “Fly Away” και “American Woman”, έκαναν το κοινό να τραγουδά και να χορεύει ασταμάτητα.

 

Ανάμεσα στους χιλιάδες fans που πήγαν να απολαύσουν τον καλλιτέχνη ήταν και αρκετά πρόσωπα από τη showbiz όπως η Αθηνά Οικονομάκου, η Ειρήνη Κολιδά και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία πήγε στη συναυλία με την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Στη συναυλία ήταν κι ένα αγαπημένο ζευγάρι, ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα, οι οποίοι με τη σειρά τους φαίνεται να απόλαυσαν ιδιαίτερα την μαγική βραδιά.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Delila Paz-Edgey Pires-Ειρήνη Κολιδά

Πέτρος Αδάμ-Delila Paz

H διαμονή του star στο κέντρο της Αθήνας

Ο Lenny Kravitz, λίγο πριν την μεγάλη συναυλία που έδωσε, είχε δημοσιεύσει στο προφίλ του στο Instagram ένα story από τη διαμονή του στο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας. Ο ροκ σταρ, στη φωτογραφία που θα δεις, φορά μαύρα γυαλιά ηλίου, ένα καφέ T Shirt και ένα τζιν καμπάνα και ποζάρει στο μπαλκόνι, κρατώντας ένα ποτήρι σαμπάνιας.

Η επιλογή του τραγουδιστή για τη διαμονή του δε θα μπορούσε να θεωρηθεί τυχαία, αφού το ξενοδοχείο επιλέγουν όλοι οι διάσημοι, που επισκέπτονται την πρωτεύουσα της χώρας, όπως ο Sting, η Emma Watson, o Christian Bale, η Amy Adams, ο Bryan Adams αλλά και ο Eric Dane.

Φωτογραφίες: NDP photo agency

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News