Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 4:43
Ξένη Μουσική

Kesha: Οι καλλιτέχνες που ακούει ενώ δημιουργεί το νέο άλμπουμ της

 

Η Kesha περνάει την ημέρα της με μία ποικιλία μουσικών επιρροών.

Η Kesha αποκαλύπτει τη μουσική που ακούει κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του έκτου άλμπουμ της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Paper, η Kesha περιέγραψε ότι η ημέρα της ξεκινάει με μία δόση ιταλικής disco μουσικής, δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα καλοκαιρινής ανεμελιάς.

Στη συνέχεια, η μουσική παλέτα της εμπλουτίζεται με τραγούδια του Neil Young και του Merle Haggard, προσθέτοντας μία country νότα καθώς δημιουργεί.

 

«Ξυπνάω το πρωί και βάζω μία playlist με Italo-disco και προσποιούμαι ότι είμαι στην Ιταλία, σε ένα σκάφος, για μία ώρα», περιέγραψε.

«Μετά θα στραφώ προς τον Neil Young, τον Merle Haggard. Να βάλω λίγη country στην ημέρα μου», συνέχισε.

Όσον αφορά τις σύγχρονες μούσες της, η Kesha δεν κρύβει τον θαυμασμό της για τη Chappell Roan, την ανερχόμενη τραγουδίστρια και τραγουδοποιό που έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία τους τελευταίους μήνες με το τραγούδι της «Good Luck, Babe».

Η Chappell Roan, με το μοναδικό στυλ της και την αυθεντική προσωπικότητά της, αποτελεί πηγή έμπνευσης για την Kesha, όπως και η ταλαντούχα Sabrina Carpenter.

 

«Η Chappell Roan είναι πάντα η απογευματινή μου διάθεση. Και η Sabrina Carpenter», ανέφερε.

«Με τη Chappell, απλά πιστεύω ότι είναι ένα cool, μαγικό πνεύμα. Το λατρεύω, μου αρέσει να το βλέπω», πρόσθεσε.

Η Kesha αποκάλυψε ότι επιλέγει τη μουσική της με βάση τη διάθεσή της και την ενέργεια που θέλει να «ξυπνήσει μέσα της εκείνο το βράδυ».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η μουσική έχει τη δύναμη να μας μεταφέρει σε ένα συγκεκριμένο συναίσθημα ή διάθεση, γι’ αυτό και η επιλογή των τραγουδιών που ακούμε είναι τόσο σημαντική.

«Αυτή είναι η δύναμη της pop μουσικής! Μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις μία ενέργεια που επιθυμείς, οπότε αν προσπαθώ να χαλαρώσω, βάζω χαλαρωτική μουσική, και αν προσπαθώ να ανεβάσω την ενέργεια, βάζω μουσική που ανεβάζει», εξήγησε.

 

«Γι’ αυτό η μουσική είναι τόσο απίστευτα μαγική», τόνισε.

Η Kesha εξέφρασε επίσης την επιθυμία της να συνεργαστεί με άλλους ταλαντούχους καλλιτέχνες στο επόμενο άλμπουμ της, αναγνωρίζοντας τη σημασία της δημιουργικής ανταλλαγής και της συλλογικής έμπνευσης.

Όταν το Paper της πρότεινε να συνεργαστεί στο νέο άλμπουμ τους με τους καλλιτέχνες που ακούει αυτό το διάστημα, είπε: «Είμαι έτοιμη να δημιουργήσω τέχνη με φοβερούς ανθρώπους, πάμε».

Η Kesha κυκλοφόρησε στις αρχές του Ιουλίου το νέο τραγούδι «Joyride», το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ της, για το οποίο δεν υπάρχουν ακόμη περισσότερες πληροφορίες.

Ωστόσο, το «Joyride» αποτελεί με την ξέφρενη ενέργειά του ένα πολλά υποσχόμενο δείγμα του τι μπορούμε να περιμένουμε από τη νέα δισκογραφική δουλειά της.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News