Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 7:07
People

Η Cardi B είναι έγκυος στο τρίτο παιδί της – Αλλά καταθέτει αίτηση διαζυγίου από τον Offset

 

Η Cardi B είναι ήδη μητέρα της 6 ετών Kulture Kiari και του 2,5 ετών Wave Set.

Η Cardi B αποκάλυψε ότι θα γίνει ξανά μαμά.

Η 31χρονη ράπερ είναι έγκυος και περιμένει το τρίτο παιδί της όπως ανακοίνωσε η ίδια στο Instagram την Πέμπτη 1 Αυγούστου, μία ημέρα αφότου κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον εν διαστάσει σύζυγό της Offset.

«Με κάθε τέλος έρχεται μια νέα αρχή! Είμαι τόσο ευγνώμων που μοιράστηκα αυτή την περίοδο μαζί σας, μου φέρατε περισσότερη αγάπη, περισσότερη ζωή και πάνω απ’ όλα ανανέωσα τη δύναμή μου!», έγραψε η Cardi B, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες της με μια κόκκινη τουαλέτα που αποκάλυπτε τη φουσκωμένη κοιλιά της.

 

«Μου θύμισες ότι μπορώ να τα έχω όλα! Μου θύμισες ότι δεν χρειάζεται ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στη ζωή, την αγάπη και το πάθος μου! Σε αγαπώ πολύ και ανυπομονώ να δεις τι με βοήθησες να πετύχω, τι με ώθησες να κάνω!», συνέχισε, απευθυνόμενη στο μωράκι που περιμένει.

«Είναι πολύ πιο εύκολο να αντιμετωπίσεις τις ανατροπές και τις δοκιμασίες της ζωής ξαπλωμένος, αλλά εσύ, ο αδερφός σου και η αδερφή σου μου δείξατε γιατί αξίζει να συνεχίσεις!», κατέληξε.

Μία ημέρα πριν την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η Cardi B υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον εν διαστάσει σύζυγό της Offset, μετά από έξι χρόνια γάμου, όπως επιβεβαίωσε ένας εκπρόσωπος της ράπερ.

«Δεν βασίζεται σε φήμες για απιστία, αλλά μάλλον ήταν κάτι που ερχόταν εδώ και πολύ καιρό», σχολίασε ο εκπρόσωπός της.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Cardi B ζητά την κύρια επιμέλεια των δύο παιδιών τους, της 6 ετών Kulture Kiari και του 2,5 ετών Wave Set.

Ο Offset έχει αποκτήσει επίσης άλλα τρία παιδιά από προηγούμενες σχέσεις του, τον 14 ετών Jordan, 14 ετών, τον 8 ετών Kody και την, 9 ετών Kalea Marie.

Η Cardi Β επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τον χωρισμό της από τον ράπερ των Migos κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης στο Instagram τον Δεκέμβριο του 2023, αλλά παραδέχτηκε ότι δεν ήξερε πώς να το ανακοινώσει.

«Είμαι μόνη μου για λίγο καιρό τώρα. Αλλά φοβόμουν… Δεν ξέρω, απλά δεν ξέρω πώς να το πω στον κόσμο. Αλλά νομίζω ότι σήμερα ήταν σαν ένα σημάδι», είπε.

Η ράπερ σημείωσε επίσης ότι είχε δώσει ενδείξεις για το χωρισμό στους followers της, σταματώντας να ακολουθεί τον Offset στα social media και δημοσιεύοντας αινιγματικά μηνύματα στις ιστορίες της στο Instagram.

 

«Δεν ξέρω αν έχετε πάρει ενδείξεις από εμένα, από τα Live μου ή από τις ιστορίες μου, όταν βάζω κάποια συγκεκριμένη μουσική ή βρίσκετε τα unfollow μου», ανέφερε.

Παρ’ όλα αυτά οι δύο αστέρες της hip-hop πέρασαν χρόνο μαζί την Πρωτοχρονιά, ενώ ο Offset σκηνοθέτησε το μουσικό βίντεο της Cardi B για το «Like What (Freestyle)» τον Μάρτιο.

Επίσης, παρακολούθησαν μαζί έναν αγώνα μπάσκετ των New York Knicks τον Μάιο.

Τον ίδιο μήνα, η Cardi B είπε σε συνέντευξή της στο Rolling Stone ότι ήταν «εντάξει τώρα» με τον Offset.

«Γιατί αγαπιόμαστε», δήλωσε τότε, προσθέτοντας: «Δεν είναι καν θέμα αγάπης. Είμαστε καλύτεροι φίλοι. Και είναι σαν λέμε: “Εντάξει. Λοιπόν, υπήρξε μια εποχή που δεν είχα καλύτερο φίλο ή δεν είχα σύστημα υποστήριξης”».

«Το θέμα δεν είναι “πώς φεύγεις από έναν σύντροφο;”, αλλά “πώς σταματάς να μιλάς στον καλύτερο φίλο σου;”», είπε.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News