Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 10:01
Ξένη Μουσική

Η Lady Gaga «έφτυσε τον καφέ της» όταν άκουσε τον Joaquin Phoenix να τραγουδάει

 

Ο Joaquin Phoenix αναμένεται να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στο τραγούδι μαζί με τη Lady Gaga στη νέα ταινία «Joker: Folie à Deux».

Ο Joaquin Phoenix θυμήθηκε πόσο εντυπωσιάστηκε η Lady Gaga όταν τον άκουσε να τραγουδάει, αποκαλύπτοντας ότι έφτυσε τον καφέ της.

Ο 49χρονος ηθοποιός θα έχει στο πλευρό του τη Lady Gaga στη νέα ταινία «Joker: Folie à Deux» που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο.

Ο Joaquin Phoenix θα επαναλάβει τον εμβληματικό ρόλο του Joker, ο οποίος του χάρισε το βραβείο Όσκαρ του Α’ Ανδρικού Ρόλου για την πρώτη ταινία, το 2019.

 

Η Lady Gaga, εν τω μεταξύ, θα υποδυθεί τη Harley Quinn, την ερωμένη και συνεργό του Arthur Fleck/Joker στην ταινία.

Σε μία νέα συνέντευξή του στο Empire, ο Joaquin Phoenix αποκάλυψε ότι όταν τραγούδησε για πρώτη φορά στη Lady Gaga, η τραγουδίστρια όχι μόνο τον απόλαυσε, αλλά τον ενθάρρυνε κιόλας.

«Θυμάμαι ότι έφτυσε τον καφέ της… Οπότε αυτό ήταν ωραίο, ήταν συναρπαστικό και με έκανε να νιώσω αυτοπεποίθηση», είπε ο ηθοποιός.

«Η Gaga ήταν πάντα πολύ ενθαρρυντική, λέγοντας: “Ακολούθησε αυτό που νιώθεις, είναι εντάξει”», θυμήθηκε.

 

«Για κάποιον που δεν είναι ερμηνευτής με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να είναι άβολο να το κάνεις αυτό, αλλά και πολύ συναρπαστικό», συνέχισε.

Σύμφωνα με τις έντονες φήμες που κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες, το «Joker: Folie à Deux» αναμένεται να είναι εν μέρει μιούζικαλ και αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται από το πιο πρόσφατο trailer της ταινίας που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 23 Ιουλίου.

Το «Joker: Folie à Deux» έχει περιγραφεί ως «jukebox musical» από πηγές που γνωρίζουν την ταινία.

Πιστεύεται ότι η ταινία θα περιλαμβάνει τουλάχιστον «15 πολύ γνωστά τραγούδια», μεταξύ των οποίων το «That’s Entertainment» από το μιούζικαλ «The Band Wagon» του 1953 με πρωταγωνίστρια την Judy Garland.

Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσουν επίσης οι Steve Coogan, Zazie Beetz («Atlanta»), καθώς και οι Catherine Keener («Being John Malkovich») και Brendan Gleeson («The Banshees of Inisherin»).

 

Πρόσφατα, η υπεύθυνος casting της ταινίας δήλωσε ότι η εμφάνιση της Lady Gaga στον ρόλο της Harley Quinn θα «αφήσει άφωνους» τους θεατές.

Μιλώντας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Karlovy Vary στην Τσεχία, η Francine Maisler είπε: «Είναι τόσο καλή σε αυτό, παιδιά. Θα σας αφήσει άφωνους».

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News