Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 19:58
Ελληνική Μουσική

Ο Ηλίας Καμπακάκης κυκλοφορεί το διπλό άλμπουμ «Ασπρόμαυρο»

Ο Ηλίας Καμπακάκης συγκεντρώνει 25 τραγούδια στο νέο άλμπουμ του.

Ο Ηλίας Καμπακάκης μας προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι στο «Ασπρόμαυρο» με το νέο διπλό ψηφιακό άλμπουμ του, που κυκλοφορεί από τη Minos Emi, A Universal Music Company.

Το «Ασπρόμαυρο» αποτελείται από 25 μοναδικά τραγούδια που εκτείνονται σε ένα ευρύ φάσμα συναισθημάτων.

Από τις δυναμικές μπαλάντες μέχρι τα πιο ρυθμικά κομμάτια, ο Ηλίας Καμπακάκης καταφέρνει να μας καθηλώσει με την ερμηνεία του και την ικανότητά του να μεταφέρει τα συναισθήματά του μέσα από τη μουσική του.

 

Κάθε ένα από τα 25 τραγούδια του άλμπουμ «Ασπρόμαυρο» λειτουργεί ως μία αντανάκλαση της μοναδικής καλλιτεχνικής ματιάς του Ηλία Καμπακάκη

Το άλμπουμ περιλαμβάνει το πρόσφατο single «1000 Φορές», ένα τραγούδι που έχει ήδη αγαπηθεί πολύ από το κοινό, σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει επίσης μία μοναδική διασκευή της επιτυχίας «Πόσο Μου Λείπει» της δεκαετίας του 2000. Αυτή η διασκευή δίνει νέα πνοή στο αγαπημένο τραγούδι, προσθέτοντας τη δική της ξεχωριστή πινελιά του Ηλία Καμπακάκη.

Σε μία ξεχωριστή – έκπληξη, το άλμπουμ διαθέτει επίσης μία διασκευή του «La Solitudine», του τραγουδιού με το οποίο έκανε το ντεμπούτο της στη δισκογραφία το 1993 η Ιταλίδα τραγουδίστρια Laura Pausini.

 

Οι ελληνικοί στίχοι της διασκευής, με τίτλο «Το Νου Σου Κύριε Οδηγέ», έχουν γραφτεί από τον Γιάννη Δόξα, με τον Ηλία Καμπακάκη να ξεδιπλώνει μία διαφορετική και ευαίσθητη πλευρά του στο τραγούδι.

Στα περισσότερα τραγούδια του άλμπουμ τη μουσική υπογράφει ο ίδιος ο Ηλίας Καμπακάκης και τους στίχους η Ελένη Γιαννατσούλια.

Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργήσει ένα μουσικό αποτέλεσμα που φέρει την ξεχωριστή σφραγίδα του Ηλία Καμπακάκη, μία σφραγίδα που χαρακτηρίζεται από την ειλικρίνεια και το συναίσθημά του.

Ο Ηλίας Καμπακάκης με το ταλέντο του στη μουσική καταφέρνει να μας ταξιδέψει σε ένα κόσμο γεμάτο συναίσθημα και να μας κάνει να αγαπήσουμε τα τραγούδια του.

Ανανεωμένος όσο ποτέ, συνεχίζει τις καλοκαιρινές εμφανίσεις του και μας προτείνει ένα εξαιρετικό άλμπουμ που θα μας συντροφεύει αναμφίβολα για πολύ καιρό.

 

Βρείτε επίσης το άλμπουμ στο Spotify.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News