Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 0:44
Ξένη Μουσική

Η Mabel τιμά τις γυναίκες της ζωής της με το «Female Intuition»

 

Η Mabel εμπιστεύεται το ένστικτό της

Η Mabel κυκλοφορεί το ολοκαίνουργιο single και music video «Female Intuition».

Το «Female Intuition», είναι μία δυναμική δήλωση από μία καλλιτέχνιδα γεμάτη αυτοπεποίθηση, χωρίς φόβους και απόλυτα συντονισμένη με το ένστικτό της.

Με την ακαταμάχητη παραγωγή του και τη χαρακτηριστική αισθησιακή φωνή της Mabel, το «Female Intuition» συνεχίζει αυτή τη συναρπαστική νέα εποχή για μία από τις πιο λαμπερές pop stars του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Το music video του «Female Intuition», σε σκηνοθεσία της ίδιας της Mabel και της Simone Beyene, αποτελεί φόρο τιμής στην εμβληματική εισαγωγική σκηνή της ταινίας «Goldfinger» (1964) του James Bond, με τους δυναμικούς στίχους του τραγουδιού και τις ερμηνείες της Neneh Cherry να προβάλλονται στο σώμα της τραγουδίστριες.

Στις φωνές που ακούγονται στο τέλος του video clip περιλαμβάνονται η μητέρα της Neneh Cherry, η ξαδέρφη της Miquita Oliver, καθώς και άλλα μέλη της οικογένειάς της και φίλοι. Όλες γυναίκες που τη βοήθησαν να διαμορφώσει τη ζωή της.

Η Mabel δήλωσε για το single: «Το “Female Intuition” αναφέρει πώς έμαθα να εμπιστεύομαι το ένστικτό μου. Σε κάθε πτυχή της ζωής μου, το γυναικείο μου ένστικτο είναι η πυξίδα μου και είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό.»

«Αυτό το τραγούδι είναι επίσης ένας εορτασμός όλων των καταπληκτικών γυναικών στη ζωή μου που με δίδαξαν να είμαι δυνατή. Το αφιερώνω σε όλες τις μητέρες, τις θείες και τις αδερφές που καθοδηγούν και προστατεύουν», πρόσθεσε.

 

Μετά την επιστροφή στις R&B ρίζες της με το «Vitamins» και τον ύμνο ενδυνάμωσης «Look At My Body Pt. II» με τη συμμετοχή της Shygirl, το 2024 είναι μία φρέσκια και συναρπαστική γνωριμία με τη βραβευμένη με BRIT Award τραγουδίστρια που νομίζατε ότι γνωρίζατε.

Νωρίτερα φέτος, η Mabel συνεργάστηκε με τον ανερχόμενο Γκανέζο σταρ Black Sherif στο «Zero» και τις τελευταίες εβδομάδες έχει εμφανιστεί σε πολλά φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένων όπως το Big Weekend του BBC Radio 1, το Primavera Sound, το Open’er festival και άλλα.

Τον περασμένο μήνα, η Mabel τράβηξε επίσης τα βλέμματα στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, παρακολουθώντας τις επιδείξεις μόδας των οίκων Wales Bonner και Acne Studios.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News