Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 6:45
Ελληνική Μουσική

Γιώργος Γιαννιάς: Δίνει νέα πνοή στο «Μου ‘Κλεψες Τα Καλοκαίρια»

Ο Γιώργος Γιαννιάς ανανεώνει ένα αγαπημένο τραγούδι του.

Ο Γιώργος Γιαννιάς, μία από τις αγαπημένες και ζεστές φωνές, παρουσιάζει μία νέα εκδοχή του τραγουδιού του «Μου ‘Κλεψες Τα Καλοκαίρια».

Αυτή η «Unplugged Summer Edition» προσφέρει μία φρέσκια και ανανεωμένη ματιά σε ένα από τα πολλά τραγούδια της πολυετούς δισκογραφίας του Γιώργου Γιαννιά.

Το «Μου ‘Κλεψες Τα Καλοκαίρια», σε στίχους του Γιάννη Νικολαΐδη και μουσική του Κωνσταντίνου Λάλου, συμπεριλήφθηκε στο τέταρτο άλμπουμ του Γιώργου Γιαννιά, με τίτλο το όνομά του, που κυκλοφόρησε το 2005.

 

Η Unplugged Summer Edition διατηρεί την ουσία του πρωτοτύπου τραγουδιού, ενώ παράλληλα προσφέρει μία νέα και φρέσκια αίσθηση.

Η νέα ενορχήστρωση του Τάσου Κατσούλη είναι εξαιρετική, με έμφαση στα ακουστικά όργανα και τις απαλές μελωδίες. Η φωνή του Γιώργου Γιαννιά είναι πιο ώριμη και εκφραστική από ποτέ, αποτυπώνοντας με μοναδικό τρόπο τον πόνο και τη νοσταλγία των στίχων.

Το «Μου ‘Κλεψες Τα Καλοκαίρια» είναι ένα τραγούδι για έναν χαμένο έρωτα.

Ο αφηγητής του τραγουδιού θυμάται τις όμορφες στιγμές που έζησε με την αγαπημένη του, τις οποίες εκείνη του «έκλεψε» φεύγοντας από τη ζωή του. Τώρα, μέσα στις αναμνήσεις του, μετανιωμένος για τα λάθη που έκανε και νοσταλγώντας το παρελθόν.

 

Οι στίχοι του τραγουδιού είναι γεμάτοι συναίσθημα και εικόνες, αντικατοπτρίζοντας με μοναδικό τρόπο τον πόνο του χωρισμού σε μία ατμόσφαιρα μελαγχολίας.

Το music video για το «Μου ‘Κλεψες Τα Καλοκαίρια» (Unplugged Summer Edition), σε σκηνοθεσία του Άλεξ Κωνσταντινίδη, μεταφέρει τον θεατή σε μία ειδυλλιακή νυχτερινή παραλία.

Ο Γιώργος Γιαννιάς, παρέα με τους μουσικούς του, ερμηνεύει το τραγούδι κάτω από τον έναστρο ουρανό, με τα κύματα να σκάνε απαλά στην ακτή.

Το video είναι γεμάτο με εικόνες που παραπέμπουν στο καλοκαίρι, με τη νυχτερινή παραλία, την άμμο, τη θάλασσα και τα αστέρια να συνθέτουν μία μοναδική ατμόσφαιρα.

Η Unplugged Summer Edition του «Μου ‘Κλεψες Τα Καλοκαίρια» είναι μία εξαιρετική επανεκτέλεση ενός κλασικού τραγουδιού του Γιώργου Γιαννιά που θα αγαπηθεί ξανά και θα να σας συντροφεύσει στις καλοκαιρινές βραδιές σας.

Γιώργος Γιαννιάς – Μου ‘Kλεψες Τα Καλοκαίρια (Unplugged Summer Edition) | Official Music Video (4K)

 

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News