Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 17:44
Ξένη Μουσική

Jade Thirlwall: Κυκλοφορεί το πρώτο σόλο τραγούδι της «Angel Of My Dreams»

Η Jade Thirlwall βγάζει όλη την ενέργεια του pop girl στο πρώτο σόλο τραγούδι της.

Η Jade Thirlwall των Little Mix κυκλοφορεί το πρώτο της προσωπικό single, με τίτλο «Angel Of My Dreams».

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια έγραψε το «Angel Of My Dreams» στο Λος Άντζελες μαζί με τους Steph Jones (Sabrina Carpenter – «Espresso»), Pablo Bowman (Calvin Harris – «Miracle») και τον παραγωγό Mike Sabbath (RAYE).

Το τραγούδι αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να περιγράψει αυτή την ιδιαίτερη σχέση αγάπης και μίσους που έχει η Jade Thirlwall με την pop βιομηχανία, μία σχέση που κρατά ήδη από το 2011, όταν ήταν μέλος του συγκροτήματος Little Mix.

 

«Δεν ήθελα να πάω εκ του ασφαλούς, αυτό ήταν το πιο σημαντικό για εμένα», δηλώνει η Jade.

«Θέλω να είμαι εγώ αυτή που θα ορίσει τι είδους καλλιτέχνης είμαι. Θέλω να ακούσει ο κόσμος το single και να σκεφτεί: “Τι φοβερό τραγούδι έβγαλε αυτή η γυναίκα!”. Ο χειρότερός μου εφιάλτης είναι να ακούσουν το τραγούδι και να πουν ένα απλό “ωραίο είναι”», εξηγεί.

Το εντυπωσιακό music video «Angel Of My Dreams» αφηγείται με παιχνιδιάρικη διάθεση και μεγάλα νέον γράμματα όλα τα θέματα των στίχων του τραγουδιού.

Το βίντεο, σε σκηνοθεσία της Aube Perrie (Harry Styles, Megan Thee Stallion), βίντεο γυρίστηκε μέσα σε μόλις τέσσερις ημέρες και είναι ένα οπτικό υπερθέαμα εμπνευσμένο από ταινίες όπως το «Fifth Element», το «Showgirls» και το «Black Swan».

 

Ο δρόμος για να φτάσουμε στο «Angel of My Dreams» ήταν μακρύς.

Όταν οι Little Mix ανακοίνωσαν ότι σταματούν το 2022, η Jade Thirlwall ξεκίνησε απευθείας να οργανώνει τη σόλο καριέρα της μέσω διαφόρων ηχογραφήσεων με συνεργάτες όπως οι MNEK, Cirkut, Lostboy, RAYE, Lauren Aquilina και Dave Hamelin μαζί με τους Mike, Steph και Pablo.

Το «Angel Of My Dreams» ξεχώρισε αμέσως ως lead single.

Βασίζεται στο παιχνιδιάρικο τραγούδι «Puppet On A String» της Sandie Shaw και η Jade θέλει μέσω των στίχων του τραγουδιού να κάνει μία αναδρομή στην πορεία της στη μουσική βιομηχανία, με όλα τα σκαμπανεβάσματά της.

«Λέει πόσο μεγάλη εμμονή έχω με τη μουσική είμαι με τη μουσική – γι’ αυτό θα δείτε στίχους όπως το “αγαπώ όταν με αποκαλείτε σταρ” – υπάρχει, όμως, παράλληλα, και μία πιο σκοτεινή πλευρά. Δεν είναι τόσο λαμπερό όσο φαίνεται», σχολιάζει η Jade Thirlwall.

 

Το sample που χρησιμοποίησε για το τραγούδι ήταν κάτι που ήθελε χρόνια να κάνει και το επέλεξε σκόπιμα.

«Στην αρχή της καριέρας σου νομίζεις ότι είσαι αυτή η μαριονέτα, αλλά αυτό δεν ισχύει – γράψαμε πολλά από τα τραγούδια μας και έχουμε ζήσει πολλά από όσα διηγούμαστε. Ήταν, λοιπόν, φυσικό να πάρω το τραγούδι και μέσα από αυτό να δείξω ότι ίσως να είσαι αλλά ταυτόχρονα να μην είσαι η μαριονέτα που νομίζεις», εξηγεί η Jade.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και υπερήφανη για την κυκλοφορία αυτή. Οι θαυμαστές μας περίμεναν πολύ καιρό και είμαστε επιτέλους έτοιμοι να τους δείξουμε το αποτέλεσμα», προσθέτει.

Στο «Angel Of My Dreams» η Jade Thirlwall βγάζει όλη αυτή την ενέργεια του pop girl και δίνει τον καλύτερό της εαυτό. Το τραγούδι ξεπερνάει κάθε φαντασία και είναι σίγουρο ότι θα μας αφήσει άφωνους.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News