Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 2:52
Ξένη Μουσική

Η Taylor Swift κυκλοφορεί την ακουστική εκδοχή του «Fortnight» με τον Post Malone

 

Η εκδοχή του «Fortnight» της Taylor Swift που όλοι χρειαζόμασταν.

Η Taylor Swift κυκλοφορεί μία νέα ακουστική εκδοχή του τραγουδιού «Fortnight», από το άλμπουμ της «The Tortured Poets Department», με τη συμμετοχή του Post Malone.

Στην πιο απαλή εκδοχή του «Fortnight», οι φωνές των δύο καλλιτεχνών συνοδεύονται από ένα λαμπερό και αέρινο υπόβαθρο.

Η ακουστική έκδοση αντικαθιστά τα βαριά κρουστά του αρχικού τραγουδιού με μελωδίες από κούφιο πιάνο και τα παιχνιδίσματα μίας ακουστικής κιθάρας.

 

Επίσης, συνδυάζει επίσης πιο αρμονικά τα φωνητικά της Taylor Swift και του Post Malone, καθώς τραγουδούν μαζί: «Σ’ αγαπώ, καταστρέφει τη ζωή μου.»

Παράλληλα με την ακουστική εκδοχή κυκλοφορεί ένα ζωηρό remix του «Fortnight» από το indie ντουέτο των Cults από τη Νέα Υόρκη.

«Τιμή μας που μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε remix στο τραγούδι “Fortnight” της θρύλου @taylorswift» έγραψαν οι Cults στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το «Fortnight» ήταν η πρώτη συνεργασία μεταξύ της Taylor Swift και του Post Malone μετά από χρόνια αμοιβαίου θαυμασμού.

 

«Ήμουν πάντα μεγάλη θαυμάστρια του Post λόγω των τραγουδιών του, των μουσικών πειραματισμών του και των μελωδιών που δημιουργεί και που σου μένουν στο μυαλό για πάντα», σχολίασε η αστέρας της pop πριν την κυκλοφορία του «The Tortured Poets Department» τον Απρίλιο.

«Είχα την τύχη να δω αυτή τη μαγεία να ζωντανεύει από κοντά όταν δουλέψαμε μαζί», πρόσθεσε.

Ως το πρώτο επίσημο single από το «The Tortured Poets Department», το ενδέκατο άλμπουμ της Taylor Swift, το «Fortnight» έκανε ντεμπούτο στο Νο. 1 του Billboard Hot 100 και παρέμεινε στην κορυφή του chart για δύο εβδομάδες.

Η Taylor Swift και οι Post Malone πρωταγωνιστούν επίσης σε μία σουρεαλιστική ιστορία αγάπης στο music video του «Fortnight», σε σενάριο και σκηνοθεσία της ίδιας της τραγουδίστριας.

Στο βίντεο έκαναν επίσης μία εμφάνιση – έκπληξη οι ηθοποιοί Ethan Hawke και Josh Charles, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στην ταινία «Dead Poets Society» (Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών) του 1989.

 

Εν τω μεταξύ, το άλμπουμ «The Tortured Poets Department» της Taylor Swift, στο οποίο περιλαμβάνεται το «Fortnight», έχει συμπληρώσει συνολικά 11 συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο. 1 του Billboard 200.

Το «The Tortured Poets Department» είναι πλέον μαζί με το «1989» και το «Fearless» τα άλμπουμ της Taylor Swift με τη μεγαλύτερη διάρκεια παραμονής στην κορυφή του chart.

Παράλληλα, το «The Tortured Poets Department» είναι το πρώτο άλμπουμ από γυναίκα καλλιτέχνιδα που περνάει έντεκα συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο. 1 από τότε που το soundtrack του «The Bodyguard» με τη Whitney Houston βρέθηκε για 13 συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο. 1 (από τις συνολικά 20 μη συνεχόμενες εβδομάδες του στην κορυφή) από τον Δεκέμβριο του 1992 έως τον Μάρτιο του 1993.

Η ακουστική εκτέλεση του «Fortnight»

Το remix των Cults

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News