Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 0:43
Ξένη Μουσική

Bebe Rexha: Έδιωξε οργισμένη από συναυλία θεατή που προσπάθησε να της πετάξει αντικείμενο

 

Δείτε το βίντεο με την οργισμένη αντίδραση της Bebe Rexha.

Η Bebe Rexha έδιωξε από συναυλία της έναν θεατή που προσπάθησε να της πετάξει ένα αντικείμενο ενώ τραγουδούσε στη σκηνή.

Το περιστατικό συνέβη σε μία από τις πρόσφατες ζωντανές εμφανίσεις της τραγουδίστριας, η οποία σταμάτησε ξαφνικά τη συναυλία για να απευθυνθεί στον θερμόαιμο θεατή.

Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο τι ακριβώς προσπαθούσε να πετάξει στην Bebe Rexha το άτομο από το κοινό ή αν όντως είχε πετάξει κάτι πριν η τραγουδίστρια μιλήσει στον θεατή και τον αναγκάσει να φύγει από το χώρο.

 

Σύμφωνα με τα βίντεο της βραδιάς, η Bebe Rexha διέκοψε τη συναυλία της και άρχισε φωνάζει σε κάποιον στο κοινό, ζητώντας από τους υπόλοιπους θαυμαστές και το προσωπικό ασφαλείας του χώρου να τη βοηθήσουν να εντοπίσουν τον θεατή.

«Αν με χτυπήσεις με κάτι στη σκηνή, θα σε κυνηγήσω για ό,τι έχεις κάνει!» είπε, φωνάζοντας, η 34χρονη τραγουδίστρια.

«Μη μου κάνεις μ**** τώρα! Έξω, φύγε από εδώ στα τσακίδια!», συνέχισε οργισμένη, λέγοντας επίσης στους θεατές να «δείξουν με το δάχτυλο το άτομο» που προκαλεί φασαρία και να του πουν αντίο καθώς η ασφάλεια το συνόδευε έξω.

Το φαινόμενο των θαυμαστών που πετάνε αντικείμενα στους καλλιτέχνες ενώ βρίσκονται στη σκηνή έχει γίνει μία ανησυχητική τάση τον τελευταίο χρόνο.

 

Πέρυσι το καλοκαίρι, για παράδειγμα, η Bebe Rexha χτυπήθηκε στο πρόσωπο με κινητό τηλέφωνο κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας της στη Νέα Υόρκη.

Όπως έγινε γνωστό, η τραγουδίστρια τραυματίστηκε στο μάτι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να κάνει ράμματα.

Λίγο μετά, η Bebe Rexha ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία της όπου φαινόταν το αριστερό της μάτι πρησμένο και μελανιασμένο, έχοντας ένα κόψιμο ακριβώς κάτω από το φρύδι της.

Εκείνη την περίοδο, η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι συνέλαβε για την επίθεση τον 27χρονο Nicolas Malvagna από το Manalapan του Νιού Τζέρσεϊ με την κατηγορία επίθεσης σε βαθμό κακουργήματος.

Ο Malvagna φέρεται στην αστυνομία ότι νόμιζε ότι «θα ήταν αστείο» να χτυπήσει την pop star.

 

Στον Nicolas Malvagna απαγγέλθηκαν δύο κατηγορίες επίθεσης τρίτου βαθμού, μία κατηγορία παρενόχλησης δεύτερου βαθμού, μία κατηγορία παρενόχλησης δεύτερου βαθμού και μία κατηγορία απόπειρας επίθεσης τρίτου βαθμού.

Πρόσφατα, κατέληξε σε συμφωνία με την εισαγγελία για να απορριφθούν οι κατηγορίες εναντίον του εφόσον ολοκληρώσει 40 ημέρες κοινωφελή εργασία και τηρήσει τα προστατευτικά μέτρα διάρκειας έξι μηνών που εκδόθηκαν εις βάρος του.

Δύο μέρες μετά την επίθεση, η Bebe Rexha έκανε μία έμμεση αναφορά στο περιστατικό κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια, σχολιάζοντας: «Σας παρακαλώ, καθόλου κινητά στο πρόσωπό μου απόψε, σας παρακαλώ, σας ικετεύω».

Δυστυχώς, το πρόβλημα συνεχίστηκε και το 2024 και η τραγουδίστρια αναμετρήθηκε μόλις τον περασμένο μήνα με θεατή που φέρεται να προσπάθησε να της πετάξει κάποιο αντικείμενο σε εμφάνισή της στο Green Bay του Wisconsin.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News